Noutati

The Bipolar Disorder Project lanseaza albumul de debut, „Anna”

The Bipolar Disorder Project, proiectul solo al lui Robert Cotoros, multi-instrumentist în trupa Hteththemeth, tocmai a lansat albumul său de debut, Anna. Construit cu grijă, începând din anul 2011, Anna, este un album conceptual care a evoluat de-alungul anilor, ajungând în forma lui finală abia acum, în martie 2018.

Albumul spune povestea unei fete tinere cu o viață aparent perfectă, dar care ascunde un întuneric misterios ce iese la iveală în urma unei interacțiuni intense cu o entitate întunecată și romantică. Anna se poate încadra în genurile de avant-garde/progressive metal, ideal pentru fanii Devin Townsend, Opeth, Leprous, Arcturus sau Ulver. La săvârșirea acestui album, pe lângă Robert Cotoros, au mai luat parte și vocalul/multi-instrumentistul din E-an-na, Andrei Oltean, vocalista din Gray Matters, Laura Brat și Ana Tazlauanu, o cântăreață necunoscută, dar foarte talentată.

Lansat independent, Anna se poate achiziționa GRATIS de pe Bandcamp, cu opțiunea de a dona pentru cei care sunt doritori. Deasemena, albumul este disponibil și pe iTunes, Spotify, Deezer, Amazon, Google Play, Tidal, Apple Music și multe alte platforme online de streaming.

Album link: https://thebipolardisorderproject.bandcamp.com/album/anna

Puteți să urmăriți activitatea The Bipolar Disorder Project aici:

https://thebipolardisorderproject.bandcamp.com

https://www.youtube.com/user/thebipolardisorderpr

https://www.facebook.com/TheBipolarDisorderProject

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top