Concerte Rock

The Amsterdams pe scena Arenelor Romane, in deschiderea concertului Roxette

Trupa The Amsterdams se va alatura celor de la Eskobar in deschiderea concertului pe care Roxette il va sustine duminica aceasta, la Bucuresti. Accesul publicului la eveniment va fi posibil incepand cu ora 19:00, ultimele bilete ramase disponibile putand fi achizitionate online, in avans, sau in ziua concertului, chiar de la casa de bilete amenajata la intrarea in Arenele Romane.

The Amsterdams este o trupa romano-olandeza binecunoscuta in peisajul indie-rock autohton ce a reusit sa isi duca muzica si dincolo de granitele celor doua tari de origine, sustinand pana in prezent numeroase concerte in Italia, Cehia, India, Marea Britanie, Franta, Spania sau India.  Formata in 2005, trupa ii are astazi in componenta pe Andrei Hategan (voce, clape, chitara), Ovidiu Bejan (voce, chitara, percutie, clape), Andrei Ungureanu (chitara), Augustin Nicolae (chitara bass, backing vocals) si Chris Olsman (tobe si percutie). In cei 10 ani de cariera, The Amsterdams si-a pus semnatura pe un EP, sapte clipuri si trei albume de studio, pregatindu-l in prezent pe cel de-al patrulea, al carui prim single va fi lansat chiar luna aceasta.

Evenimentul de duminica, 17 mai, isi va deschide portile la ora 19:00, concertul The Amsterdams fiind primul show al serii, incepand cu ora 19:40. Va urma Eskobar, iar dupa ora 21:00, pe scena vor urca Marie si Per, alaturi de band-ul lor, pentru un show Roxette ce nu trebuie ratat. Din set list nu vor lipsi cele mai cunoscute piese ale trupei care sarbatoreste in cadrul acestui nou turneu, nu mai putin de 30 de ani de cariera.

Ultimele bilete disponibile mai poti fi achizitionate in avans, fie online, de pe www.myticket.ro, www.eventim.ro, fie din reteaua magazinelor Diverta, sau in ziua evenimentului, de la casa de bilete amenajata la intrarea in Arenele Romane.  Preturile variaza intre 160 si 325 de lei.

Evenimentul se desfasoara in aer liber, astfel ca organizatorii recomanda spectatorilor sa foloseasca pelerine de ploaie in caz de necesitate, accesul cu umbrele in spatiul de eveniment fiind interzis din motive de siguranta. De asemenea, nu este incurajata prezenta copiilor la astfel de concerte din cauza sunetului extrem de puternic, insa, daca parintii aleg sa vina alaturi de cei mici, acestia vor avea acces in zona de concert doar in baza unui bilet valid, indiferent de varsta. In zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale sau aparate de inregistrare audio-video. Totodata, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele din spatiul de concert vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie.  In cazul neutilizarii lor pe durata concertului, acestea vor putea fi rascumparate fie in aceeasi seara, de la casieriile din incinta, pana in ora 23:15, fie pana la finalul lunii mai, prin trimiterea unui email la adresa office@eventjobs.ro.

Organizatorii recomanda spectatorilor sa vina din timp, pentru a evita eventualele aglomerari la portile de acces.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top