Concerte Rock

TEMA|| Plastik Charm – live @ Control

STEMA live 2 Iulie 2013 Control Club.
Opening act: Plastik Charm

Intrare libera.

***
Trupa Stema s-a infiintat in anul 2011 la initiativa lui Silviu Sanda – un artist polivalent care a cantat de-a lungul timpului cu trupe ca Timpuri noi, Pheonix, Sarmalele Reci sau Sfinx Experience.

Genul muzical abordat de trupa Stema este un rock urban cu influente pop-electro. Si cum muzica Stema se bazeaza pe mesaj si autenticitate, videoclipul celui mai nou single „Fiecare om”, un featuring cu Super ED, este in perfecta simbioza cu sentimentul piesei. Clipul a fost filmat in localitatea Breaza, iar regia este semnata de Khaled Mokhtar.

www.trupastema.ro
www.facebook.com/TRUPASTEMA

***
Plastik Charm este o trupa de muzica electro-rock din Bucuresti. In componenta ii are ca membrii pe E-One la chitara si voce, Mike Dragomir chitara bass, Daniel Iudean toba/percutie si Adrian Klein sintetizatoare si efecte speciale.

● Ca proiect, Plastik Charm a fost infintat in toamna anului 2009 de catre vocalul si chitaristul trupei E-One. In cautarea amprentei muzicale reprezentative, E-One l-a cunoscut pe Adrian Klein, producator muzical alaturi de care, timp de cateva luni, a conturat sound-ul de baza.

● Compozitiile PlastiK Charm au un sound deosebit si usor de recunoscut, fiind o mixtura foarte bine dozata de rock alernativ, pop si electronic. Sunt dinamice, dansante si melodioase.

www.plastikcharm.com
http://soundcloud.com/plastikcharm
http://www.youtube.com/plastikcharm

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top