Concerte Rock

TAXI în concert la Hard Rock Café pe 10 aprilie

Bestmusic continuă seria de concerte cu trupe de top la Hard Rock Cafe.

După aniversarea a 15 ani de activitate într-un mega-spectacol la Sala Palatului, trupa Taxi se întoarce în mijlocul publicului bucureștean printr-un concert în cadrul intim de club, la Hard Rock Cafe. Joi, pe 10 aprilie, Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacşu, Kerezsi Csongor și Darius Neagu revin pe scena HRC pentru tradiționalul concert de sezon.

Având la activ opt albume, videoclipuri celebre, nenumărte apariții tv, concerte în săli mari, premii de diferite facturi, Taxi este o trupă de live, care se savurează în concertele de club. Cine nu a văzut Taxi în club, nu cunoaște trupa indiferent câte albume a ascultat.

Umorul marca Teodorescu, abilitatea acestuia de a provoca, de a chema spectatorii în show, piesele satirice și melodiile de factură romantică fac din Taxi una dintre cele mai gustate trupe de live din România.

Așadar, pe 10 aprilie, Taxi vine la Hard Rock Cafe, aducând totodată cel mai nou album, lansat cu ocazia aniversării, „15”.

Pentru cei care nu vor mai prinde bilete, concertul TAXI din Hard Rock Cafe va fi transmis live pe Smart TV-urile Samsung prin aplicația Seenow.
Biletele pentru concertul BestMusic cu TAXI din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe www.iabilet.ro și pe www.bestmusic.ro, dar și la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare.

Acestea costă 60 de lei cu loc la masa și 80 de lei VIP cu loc la masă în fața scenei

Cumpararea biletelor de pe www.iabilet.ro asigură automat și rezervarea de locuri la masă, scăpându-te de drumul până la club sau de telefonul pentru rezervare. Acestea se aloca în funcție de cumpărarea biletelor, așa că dacă îți cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!

Pe www.iabilet.ro poți comanda atât bilete în format electronic (print @ home – plătești cu cardul online sau cu Paypal, primești biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphoneul sau tableta la intrare), cât și bilete în format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, vă rugăm să ne contactați la contact [at] iabilet.ro sau la tel. 0741.272.967 (între 09:00 și 18:00, de luni până vineri).

Pe lângă show-ul TAXI, poți viziona în direct evenimente din Hard Rock Cafe, chiar de pe canapeua ta, prin aplicatia Seenow, numai pe Samsung Smart TV. Prin acest parteneriat, Seenow și Samsung Smart TV extind conceptul TV-on-demand prin aducerea concertelor live la tine acasă. Utilizatorii pot viziona aceste evenimente în direct cât sau înregistrate, vizionarea fiind gratuită în secțiunea FREEZONE.

Un eveniment prezentat și organizat de BestMusic Live Concerts – www.bestmusic.ro

Parteneri media: Timesnewroman, Ziarul Ring, Libertatea, Magic FM, Bestmusic.ro, Mixtopia, Ziare.com, 220.ro, ele.ro, infomusic.ro, eva.ro, Urban.ro, Zonga, trilulilu.ro, cinemagia.ro, Orasulm.eu, Iconcert, InOras.ro, Traiestemuzica, Musicnights.ro și PORT.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top