Concerte Rock

Superbutt(hu), Diamonds Are Forever,Sky Swallows Challenger @ Gambrinus Pub

Superbutt se intoarce in Cluj-Napoca. Evenimentul, pe care multi fani il asteapta,va avea loc in Gambrinus Pub pe data de 17 mai. Superbutt este unul dintre numele cele mai rasunatoare din formatiile din Ungaria, avand la activ peste zece ani de experienta pe scena metal internationala. Alaturi de ei vor urca pe scena formatia Diamonds Are Forever, astfel se anunta o seara metal incendiara cu un show pe masura.

Superbutt este o trupa de metal infiintata in Budapesta in anul 2000. Pana in momentul de fata a lansat pe piata patru albume de studio in limba engleza, unul in limba maghiara si un dublu LP cu piese atat in engleza cat si in maghiara. Superbutt a concertat in Europa inca din anul 2001 avand al activ peste 600 de show-uri alaturi de trpe precum Clawfinger, Ignite, Pro-Pain, Soulfly, In Flames, Prong, Mucky Pup, Helmet si Rollins Band.
https://www.facebook.com/sprbtt
http://www.superbutt.net/

Diamonds Are Forever este o formatie de metalcore din Cluj-Napoca, Romania, ce a luat nastere in luna septembrie 2011 prin contopirea a doua trupe deja existente incepand un proiect nou, dar avand ca baza solida munca ambelor trupe initiale. Astfel in noiembrie al aceluiasi an, formatia participa la concursul Global Battle of the Bands Romania unde ajung pana in faza finala a competitiei. Piesele deja existente, au facut posibila lansarea primului material, un EP de 4 piese -Whom shall I fear – lansat in luna decembrie alaturi de care a fost facuta si lansarea oficiala a primului videoclip The eyes of blinded sorrow.
Evenimentul de lansare a fost considerat un succes de catre publicatiile de profil, ocupand locul 2 la Premiile anuale Metalhead la sectiunea Best Release Party 2011. Tot la aceleasi premii, Diamonds Are Forever ocupa primul loc pe podium la sectiunea Best Romanian Metal Newcomer 2011
Acestea au insemnat doar inceputul, pentru ca in martie 2012 sa fie lansat un single nou precum si un nou videoclip pentru acesta, urmand apoi si primul turneu in tara.
http://www.facebook.com/diamondsareforeverband

Sky Swallows Challenger este o trupa din Transilvania, ce exploreaza zona alternative/post-rock. 2006 a fost anul primului material inregistrat, un „Demo” ce includea 3 piese.
Apoi, a venit „Endorphin” EP, in 2009. Momentan ne aflam in faza finala pentru lansarea primului album full length propriu-zis ce va contine 12 piese.
Continuam sa fortam limitele sonoritatilor, in special de cand un nou chitarist s-a alaturat trupei in 2011.

https://www.facebook.com/skyswallowschallenger
http://skyswallowschallenger.com/

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top