Noutati

Sunet Fin lanseaza EP-ul “Muzica nu moare” in exclusivitate pe Deezer

Sunet Fin a lansat astazi EP-ul “Muzica nu moare”, in exclusivitate pentru o saptamana pe Deezer, si poate fi ascultat la linkul de mai jos:

https://UMRDD.lnk.to/MuzicaNuMoareNe

Trupa Sunet Fin a fost înființată în septembrie 2014, componența reunindu-i pe Stelian Teodorescu (voce), Alexei Rus (chitara), Robert Munean (bas) și Vladimir Popici (tobe). Primul videoclip, „Bassbalans” feat. Dj Dox, a fost lansat in vara anului 2015, al doliea video, la piesa „Sunet Fin”, a fost lansat in toamna anului trecut, iar al treilea videoclip, „Nostalgie”, a fost lansat acum in februarie printr-un concert alaturi de H8, in Club Fabrica. Toate cele trei videoclipuri au avut premiera TV la Music Channel, trupa fiind invitata de catre DJ Hefe la Alternative Hour.

 

Sunet Fin lanseaza pe data de 23 aprilie printr-un concert in Club Fabrica primul material discografic intitulat, „Muzica Nu Moare EP„.  In calitate de invitati vor evolua trupele  Relativ (Cluj) si Oblx & MP13 (Iasi).  Evenimentul este organizat in cadrul ” Dark Side Nights” (event link: https://www.facebook.com/events/1027550070599451/).

 

EP-ul contine 4 melodii, inregistrate la Cutover Studio, avandu-l ca inginer de sunet pe Benzen, tot el ocupandu-se si de mixaj si masterizare. Coperta este conceputa in intregime de catre Valdimir, tobosarul trupei. Materialul este lansat in format digital sub egida Universal Music Romania Digital Distribution. “Suntem bucurosi sa lansam acest material impreuna cu cei de la Universal Music Romania, le multumim frumos si ne asteptam sa continuam colaborarea si in viitor.” – Sthelu aka STH, vocalistul trupei. Fiind un stil ce alatură stilurile rap si rock, condimentat cu alte influente, rezultatul a fost denumit alternative hip-hop, adica „un hip-hop mai altfel”.

 

Cateva detalii despre fecare piesa in parte:

#Bassbalans este o prezantare a trupei si a stilului abordat, fiind si prima piesa cu videoclip. Este o colaborare cu DJ Dox, unul din cei mai cunoscuti dj in sfera hip-hop autohtona.

Sunet Fin este despre sunet si vibratie. Despre perceperea mesajului transmis, despre stare.  Intr-un cuvant, despre sunetul fin.

Muzica nu moare este despre importanta tinerii in viata a muzicii atat de catre artisti cat si de catre public. Este important ca fiecare sa scrie si sa asculte muzica pe care o aude in interiorul sau – “Muzica vine din suflet, sa patrunda-n alte suflete”.

Nostalgie descrie in versuri perioada copilariei raportata la ritmul aglomerat al unui adult. Piesa si clipul sunt inspirate de dorul de acele vremuri si aducerea aminte de anii copilariei. Nostalgia face parte din fiecare dintre noi.

 

 

Contact Sunet Fin:

www.facebook.com/sunetfin

www.youtube.com/sunetfin

 

 

Contact U Rock / Universal Music Romania:

urock@umusic.ro

www.facebook.com/uRockmusicpage

www.facebook.com/umusicro

www.umusic.ro

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top