Reportaje/Cronici

Steve Vai – seara incendiara la Sala Palatului!

Joi seara, publicul roman a avut parte de un moment memorabil in compania unuia dintre cei mai apreciati artisti contemporani, chitaristul Steve Vai. Acesta a oferit fanilor sai un show exceptional, in deschiderea caruia Beverly McClellan, finalista concursului american The Voice, a surprins audienta cu un recital impresionant. Concertul de la Sala Palatului a fost astfel ultimul eveniment inscris in agenda Emagic pe 2012, urmatorul eveniment, Mark Knopfler, fiind programat pe 25 aprilie 2013.

Seara a debutat cu un recital de blues suprinzator oferit de Beverly McClellan, vocea ei puternica impresionand publicul, acesta aplaudand minute in sir prestatia sa. Steve Vai a urcat pe scena dupa o scurta pauza, miile de spectatori prezenti savurand fiecare moment din cele peste doua ore si jumatate de muzica live. Artistul impreuna cu trupa sa alcatuita din instrumentisti de exceptie a oferit o demonstratie de virtuozitate muzicala, interpretand atat piese cunoscute, cat si melodii de pe cel mai recent album, The Story of Light, precum“Gravity Storm”, “The Moon and I”, “Weeping China Doll”, “Racing the World”. Un moment special din cadrul show-ului Steve Vai de la Sala Palatului a avut loc atunci cand pe scena alaturi de celebrul chitarist a urcat Beverly McClellan, impreuna interpretand piesa “John the Revolver”.

Concertul lui Steve Vai a fost realizat de Emagic, organizatorul incheindu-si astfel agenda pe acest an, urmand ca in 2013 sa continue seria de surprize pentru publicul roman, concertele deja confirmate fiind Mark Knopfler, pe 25 aprilie, si Depeche Mode, pe 15 mai. De asemenea, B’ESTFEST Summer Camp revine anul viitor cu o editie aniversara, in perioada 5-7 iulie, bilete putand fi achizitionate deja de pe www.myticket.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top