Concerte Rock

SOLSTAFIR si MYRKUR in Quantic

SOLSTAFIR si MYRKUR canta la Bucuresti pe 5 decembrie in Club Quantic in cadrul unui eveniment marca METALHEAD! Fanii care au cumparat abonamente de pe iabilet.ro la METALHEAD Meeting, pot folosi codul unic de sub QR code-ul de pe bilet pentru a se bucura de un discount de 5% la acest eveniment ! Codul poate fi folosit o singiura data.

Biletele sunt deja in vanzare pe iabilet.ro, in magazinele Flanco si in reteaua iabilet.ro/retea aici: http://www.iabilet.ro/bilete-concert-solstafir-si-myrkur-la-bucuresti-29717/

Primele 200 de bilete au pret special de doar 69 de lei. Discountul de 5% este valabil doar in perioada earlybird, adica pana se vand primele 200 de bilete.

SOLSTAFIR

Solstafir este un proiect post-metal/progressive cu o activitate de peste 20 de ani pe scena muzicala din Islanda. Numele trupei este derivat din simbolistica razelor crepusculare ale soarelui, iar muzica este un amestec hipnotizant de sonoritati atipice intregite vizual cu peisaje islandeze care iti taie rasuflarea.

Muzica seducatoare a trupei Solstafir a fost capturata in sase albume de studio, cel mai recent titlu fiind „Berdreyminn”, lansat in primavara anului 2017. Grupul islandez a cunoscut succesul international dupa ce a oferit publicului doua materiale exceptionale, „Kold” (2009) si „Svartir Sandar”(2011).

www.solstafir.net
www.facebook.com/solstafirice/
www.youtube.com/watch?v=DS_TPsnnlts

MYRKUR

Cantareata si fotomodel danez, Amalie Bruun a pus bazele proiectului Myrkur din dorinta de a oferi publicului un alt fel de black metal. Proiectul a debutat in 2014 cu EP-ul „Myrkur”, produs in totalitate de catre Amalie, si i-a adus adus artistei un contract important cu Relapse Records.

Primul album de studio Myrkur, „M”, a fost lansat in 2015 si a fost produs de catre Kristoffer Rygg (Ulver), avandu-i pe Teloch (Mayhem, Nidingr) la chitara si Oyvind Myrvoll la tobe (Dodheimsgard, Nidingr). In prezent, Myrkur pregateste lansarea celui de-al doilea album de studio, intitulat „Mareridt” („Cosmar”), material in care exploreaza lumi intunecate misterioase incarcate de metafore muzicale deosebite, toate aranjate intr-un ansamblu terifiant si fabulos deopotriva.

www.myrkurmusic.com
www.facebook.com/myrkurmyrkur/
www.youtube.com/watch?v=M9cNZQIzShc

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

– EARLYBIRD: 59 Lei Acces General, 85 Lei Golden Circle, în fața scenei – primele 200 de bilete
– PRESALE : 69 Lei Acces General, 99 Lei Golden Circle, în fața scenei – pana pe 5 decembrie
– LA INTRARE: 80 Lei Acces General, 110 Lei Golden Circle, în fața scenei – in limita biletelor disponibile

Sunt in vanzare doar 300 de bilete Golden Circle si 500 Acces General. Zona Golden Circle este delimitată iar accesul în ea se face doar pe bază de brățară (pe care o primiți la intrare)

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top