Festivaluri

Thrash metal britanic la Rockstadt Extreme Fest 2019

ONSLAUGHT, veteranii thrash metal-ului britanic, vin la Rockstadt Extreme Fest 2019, care va avea loc intre 1 – 4 august 2019 la poalele Cetatii Rasnov.

Bazele ONSLAUGHT au fost puse de Nige Rockett si Steve Grice in Bristol, in 1982, proiectul stand initial sub semnul influentelor hardcore punk pentru ca apoi sa vireze direct catre sound-ul trash metal. Dupa cateva schimbari de componenta si o despartire, trupa a redevenit activa din 2005 pentru a-si intregi palmaresul muzical. Ultima modificare de formula a avut loc in 2018 pentru a aduce un „sound complex, mult mai puternic si agresiv ca pana acum”, potrivit declaratiilor date de Rockett pentru publicatia Blabbermouth.

Albumul de debut al grupului, „Power from Hell” (1985), a marcat turnura clara de la punk catre melodii cu puternice influente heavy metal, cu versuri marcate de teme satanice si un sound intunecat. La numai un an distanta a urmat cel de-al doilea material, intitulat „The Force”, lansare care a fost insotita de un turneu alaturi de nume ca Motörhead, Exciter, Girlschool, Kreator, Nuclear Assault, Agent Steel, Angel Dust, Exumer, Messiah, Sabbat sau Anthrax.

In ciuda modificarilor dese ale componentei trupei, efortul creativ a continuat aducand o serie de albume urmate de turnee alaturi de nume mari ale scenei metal. In prezent, trupa lucreaza la cel de-al saptelea album ce urmeaza sa fie lansat in cursul acestui an.

 

Pe scena de la poalele Cetatii Rasnov, ONSLAUGHT (Marea Britanie), vor urca alaturi de Accept (Germania), Crystal Lake (Japonia), Sworn Enemy (SUA), Soilwork (Suedia), Dimmu Borgir (Norvegia), Bloodbath (Suedia), Clawfinger (Suedia), 1349 (Norvegia), Mortem (Norvegia), Bölzer (Elvetia), Mgła (Polonia), Candlemass (Suedia), Paradise Lost (Marea Britanie), Hypocrisy (Suedia), Asphyx (Finlanda), Unearth (SUA), Adept (Suedia), Schammasch (Elvetia), Ektomorf (Ungaria) si de Korpiklaani (Finlanda). Noi nume de pe scena muzicala internationala vor fi anuntate in curand.
–––––

Abonamentele pentru ediția 2019 se pot achiziționa on-line www.iabilet.ro/ sau prin rețeaua iaBilet (www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare/)

Perioadele de vânzare a abonamentelor la REF 2019 sunt:
· Pre-sale 6: va include 1.000 de abonamente cu prețul de 360 lei/ buc., valabil până la epuizare, dar nu mai târziu de 16 iunie 2019;
· După data de 16 iunie 2019 și pe perioada festivalului abonamentele vor costa 390 lei/ buc.

Pentru Rockstadt Extreme Fest 2019 vor fi disponibile și bilete pe zi, care vor fi puse în vânzare aproximativ cu 1 lună înainte de începerea festivalului la pretul de 220 lei. Mai multe detalii despre acestea vor putea fi oferite în la acel moment.

Copiii cu vârste de până la 12 ani vor avea acces gratuit în interiorul festivalului dacă vor fi însoțiți de un părinte sau tutore legal cu abonament sau bilet valid.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top