Concerte Rock

SKELETONWITCH transmite un mesaj fanilor din Romania

SKELETONWITCH (SUA) revin in Europa in cadrul turneului “Hell’s Has Arrived Over Europe”, turneu care va ajunge si in Romania, mai exact, in data de 5 Mai 2015 la Cluj Napoca in clubul Flying Circus Pub, respectiv 6 Mai 2015 la Bucuresti in clubul Colectiv.
Scott „Scunty D” Hedrick, chitaristul Skeletonwitch a vrut sa transmita un mesaj fanilor din Romania in legatura cu aceste evenimente, ce poate fi urmarit mai jos!

Alaturi de Skeletonwitch pe scena clubului Flying Circus Pub din Cluj Napoca vor urca Decease si Sinfold in timp ce la Bucuresti, in clubul Colectiv au confirmat prezenta cei de la Berserkers, urmand ca noi confirmari sa fie anuntate in scurt timp.
Biletele pentru ambele evenimente sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos la urmatoarele preturi:
– 05.05.2015 – Cluj Napoca, Flying Circus Pub: 25 RON / bilet
– 06.05.2015 – Bucuresti, Club Colectiv: 30 RON / bilet
In cadrul acestui turneu trupa continua promovarea ultimului album de studio ‘Serpents Unleashed’, lansat in 2013 prin casa de discuri Prosthetic Records.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top