Concerte Rock

SINISTER, CRESCENT SI STILL FALLING CONFIRMATI LA ROCKSTADT EXTREME FEST – INDOOR EDITION

SINISTER (Olanda), CRESCENT (Egipt) si STILL FALLING (Grecia) sunt cele mai noi nume confirmate pentru prima editie INDOOR a festivalului Rockstadt Extreme Fest, eveniment ce are loc in perioada 21-22 octombrie, in Brasov.
Festivalul se va desfasura in doua locatii din Brasov, binecunoscutul club ROCKSTADT si KRUHNEN MUSIK HALLE, o noua locatie de evenimente cu o capacitate de 1500 de locuri.
Una din cele mai vechi si respectate formatii death metal de pe continentul european, SINISTER a luat nastere in 1988, iar palmaresul discografic numara 12 albume full-length, debutand cu legendarul Cross The Styx, material de referinta in istoria scenei extreme europene, lansat in 1992. Showul din octombrie este o ocazie rara de a vedea in actiune una din putinele trupe legendare europene din sfera death metal, ramasa in activitate.
O aparitie cu adevarat exotica si totodata primul concert in aceasta parte a Europei, CRESCENT isi trag influente din nume legendare precum Dissection, At The Gates sau Behemoth, intr-o adaptare death metal conturata de influente muzicale si culturale ale acestui taram mistic. Crescent este si una din cele mai importante formatii ale Egiptului, cu o activitate de aproape 20 de ani.
Progresiv, tehnic si atmosferic, STILL FALLING este una din cele mai promitatoare formatii ale scenei elene, conceptul muzical avand ca prioritate spargerea unor tiparuri stilistice si consolidarea unei identitati muzicale construite ca un omagiu adus unor formatii ca Meshuggah, Gojira sau Isis. DuckCoreBlg spunea despre EP-ul lansat in 2013: ‘Un album ce ofera un echilibru perfect intre brutalitate, melodie si compozitie. Aceasta trupa are un potential nesfarsit.’
Alte doua confirmari vor urma in curand.
Pretul unui abonament – in sistem presale – este de 130 de lei si poate fi achitionat in urmatoarele puncte de vanzare:
Abonamentele pot fi achizitionate inclusiv la club Rockstadt din Brasov, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humantias si Carturesti, club Rockstadt din Brasov si magazinele InMedio.
Editia INDOOR se bucura de o serie de showuri exclusive in Romania:
SAMAEL (Ceremony of Opposites show) – pentru prima data in Romania, Samael vor prezenta integral celebrul album Ceremony Of Opposites, alaturi de alte piese din catalogul discografic.
ENSLAVED (The Spinning Wheel Ritual) – un show exclusiv ce marcheaza aniversarea a 25 de ani de activitate printr-un setlist special, concentrat pe albmele ‘Vertebrae’, RIITIIR’ si ‘In Times.
ANAAL NATHRAKH – una din cele mai extreme, brutale si violente formatii din lume ajunge pentru prima data in Romania, fiind si singurul show din Europa de Est.
– NE OBLIVISCARIS
– OCEANS OF SLUMBER
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top