Noutati

Semifinala WOA Battle Romania cu Voices Of Silence , Guerrillas, Indian Fall si The Unknown Scar

WOA Metal Battle Romania este concursul in urma caruia formatia castigatoare din Romania participa la finala internationala din cadrul festivalului Waken Open Air Germania, avand sansa de a castiga un contract cu casa de discuri Nuclear Blast. Pana acum formatiile castigatoare din Romania au fost: X-plod(2009), Altar(2010) si Bucovina (2011). Concursul are ca parteneri nationali: Revista Sunete, Zile si Nopti, Rock FM, Metalfan.ro si revista Profil Cultural.

Datorita numarului tot mai mare de trupe care se inscriu pentru faza nationala a concursului WACKEN Metal Battle echipa de organizare din Romania a decis ca, incepand din acest an, sa includa si o faza de semifinale.

„Vrem prin organizarea acestor semifinale sa dam ocazia cat mai multor trupe de a se prezenta live in fata juriului. Stim ca este greu pentru formatiile tinere sa realizeze inregistrari profesionale. Prin aceste semifinale regionale ele pot sa demonstreze juriului valoarea muzicala pe care o au”, a declarat Laurentiu Straut, coordonatorul proiectului.

Pentru a fi acoperit intreg teritoriul Romaniei vor exista patru zone:

Zona I, semifinala in Bucuresti : Tulcea, Constanta, Ialomita, Braila, Buzau, Bucuresti/Ilfov, Prahova, Dambovita, Teleorman, Arges, Valcea, Olt, Calarasi
Zona II, semifinala in Timisoara: Dolj, Gorj, Mehedinti, Caras-Severin, Hunedoara, Timisoara, Arad
Zona III, semifinala in Cluj: Bihor, Alba, Sibiu, Brasov, Harghita, Covasna, Mures, Bistrita, Cluj, Salaj, Maramures, Satu-Mare
Zona IV, semifinala la Iasi: Suceava, Neamt, Bacau, Vrancea, Galati, Vaslui, Iasi, Botosani

In cadrul semifimalei de la Cluj vor urca pe scena Pubului:

– Voices Of Silence
– Guerillas
– Indian Fall
– The Unknown Scar

Trupele castigatoare din cele patru semifinale nationale nu vor mai putea participa la urmatoarea editie a concursului WOA Metal Battle Romania. O alta noutate a acestei editii consta in faptul ca, atat la semifinale cat si la finala de la Sibiu, publicul va putea vota formatia preferata – votul publicului fiind considerat echivalentul unui vot al unui membru al juriului.

In urma finalei nationale o formatie din Romania va avea sansa de a urca pe scena unuia dintre cele mai mari festivaluri de muzica din lume: WACKEN OPEN AIR, eveniment care se desfasoara anual la Wacken, in Germania, si se bucura de participarea a aproximativ 80.000 de spectatori din intreaga lume! Trupa castigatoare in finala din Germania va obtine ca premiu un contract cu casa de discuri Nuclear Blast.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top