Concerte Rock

Seara Acustica Cu LEO – Rock’n Regie

Rock’n Regie va asteapta vineri, 18 mai, 2012 la un concert acustic prestat de unul dintre noii nostrii clienti, Leo. Dupa ce v-a incantat in zilele de Karaoke, a ajuns la concluzia ca trebuie sa treaca mai serios la treaba si ca ar merita mai mult decat simple prestatii la Karaoke. Totodata o sa fie si o promovare a albumului sau acustic care speram ca va aparea in vara, “Retrospectiva”. Va asteptam cu muzica rece si bere cel putin pe masura, intr-o atmosfera calda si prietenoasa alaturi de LeØ.
LeØ, pe numele lui adevarat Traila Leonard Alexandru este un cantaret/muzician/lautar/compozitor ambulant din Rosiorii de Vede, Romania. Fost membru al unor trupe mici si neinsemnate ca: Alarma (Bucuresti), The Kenny Killers (Rosiorii de Vede) si Eclipse (Alexandria), intr-un final a ajuns la concluzia ca cel mai bine si corect e sa iti creezi singur calea spre ceea ce vrei sa faci, impulsionat de multele certuri ce au loc intre micii muzicieni din zilele noastre. Nu este un chitarist desavarsit, un cantaret experimentat sau un compozitor extraordinar, dar cu toate astea incearca sa isi transmita mesajul de pace, egalitate intre rase, anti-discriminare si anti-nationalism asa cum pote. Evident or sa fie si texte legate de petreceri, betii dar si despre problemele sociale din viata de zi cu zi in care este posibil ca multi din cei prezenti sa se regaseasca. E ceea ce vrea sa faca si o sa incerce si singur de data asta. Genul adoptat de el este un punk acustic cu influente de ska, reggae si folk.
In playlist-ul pregatit pentru seara de 18 mai 2012 nu vor lipsi coveruri acoustice de la artisti precum Michale Graves (ex Misfits), Bob Marley, dar si de la trupe ca: Pink Floyd, Against me!, Sublime sau Flogging Molly cantate singur dar si cu prietenii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top