Noutati

Se suplimenteaza biletele VIP pentru AN IRON TRIBUTE cu TROOPER si BLAZE BAYLEY

Se suplimentează biletele VIP pentru AN IRON TRIBUTE cu TROOPER şi BLAZE BAYLEY

 Biletele VIP pentru AN IRON TRIBUTE, cu TROOPER şi BLAZE BAYLEY,

s-au epuizat în scurt timp după anunţarea concertului. Ca urmare a solicitărilor insistente venite din partea prietenilor formaţiei, care îşi doresc să fie prezenţi la sesiunea de autografe, TROOPER a  decis punerea în vânzare a unei tranşe suplimentare de bilete VIP. Acestea vor fi disponibile începând de mâine, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Carturesti, Humanitas şi online pe Eventim.ro: http://www.eventim.ro/ro/bilete/an-iron-tribute-2-bucuresti-club-colectiv-718219/performance.html. După epuizarea acestor bilete nu va mai fi posibilă o nouă suplimentare.

Pentru concertul programat pe 13 decembrie, la clubul Colectiv, se găsesc în continuare bilete pentru acces general, la preţul de 25 lei.

Pe 13 decembrie, la clubul Colectiv, TROOPER şi BLAZE BAYLEY, fosta voce Iron Maiden din perioada 1995 – 1999, vor susţine un show ce va intra în istorie, ducând astfel conceptul AN IRON TRIBUTE într-o nouă dimensiune!

Solistul formaţiei TROOPER, Alin Coiotu’ Dincă oferă detalii despre acest eveniment: “printr-o frumoasă coincidenţă, anul acesta marchează o dublă aniversare, pe care vrem să o sărbătorim cu voi la acest show demenţial: se împlinesc 19 ani de activitate TROOPER şi, tot atâţia ani au trecut de la la primul concert IRON MAIDEN, în România, chiar cu Blaze Bayley la voce. De fapt, acel concert a fost factorul decisiv care ne-a determinat să ne facem o trupă. ”

„An Iron Tribute 2” este continuarea poveştii rock începute în 2013, un concept cu mare priză la public, ce include cele mai importante piese din discografiile TROOPER şi IRON MAIDEN. Tot de la vocalistul TROOPER am aflat că: “în acest concert vom cânta o oră de piese IRON MAIDEN şi o oră de piese din repertoriul propriu.

Dacă mai era nevoie, Coiotu’ a scos în evidenţă şi faptul că acest concept de show s-a născut din pasiunea formaţiei pentru muzica britanicilor de la IRON MAIDEN:  “Am crescut cu MAIDEN şi muzica lor rămâne etalon pentru noi. După ce ei ne-au ales în 2008 pentru a le deschide concertul de la Bucureşti, ataşamentul a devenit unul permanent.

De altfel, pe Blaze Bayley şi TROOPER îi leagă o veche prietenie, care s-a concretizat la nivel muzical prin lansarea piesei Mercy Killer:

http://youtu.be/pHOuC_8IRUo

Blaze Bayley este solistul cu care Iron Maiden a venit pentru prima data in Romania. Formatia a concertat atunci pe scena Salii Polivalente, in cadrul evenimentului Skip Rock ’95, in fata a peste 15.000 de persoane. Vocea lui Blaze Bayley se regaseste pe trei albume din discografia Maiden: „The X-Factor” – 1995, „Best of the Beast” – 1996 si „Virtual XI” – 1998. Printre piesele cele mai apreciate de pe aceste albume se numara: „When 2 Worlds Collide”, „Futureal”, „Virus”, „Look for The Truth”, „Man on The Edge” si „The Clansman”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top