Concerte Rock

„Sarmalele Reci – Anul douazeci” la Hard Rock Cafe

Mai sunt doar doua zile pana la concertul aniversar Sarmalele Reci de la Hard Rock Cafe. Joi, pe 9 mai, trupa Sarmalele Reci se intalneste cu publicul bucurestean, dupa ce a trecut prin cateva dintre orasele tarii. Turneul „Anul douazeci” va continua in lunile urmatoare.

„La douazeci de ani omul trece prin schimbari majore. Se termina copilaria si adultul aflat la inceput de drum trebuie sa isi ia soarta in propriile maini. Felul in care actioneza la aceasta varsta ii poate marca intreaga viata. Pe la douazeci si un pic am inceput proiectul Sarmalele Reci, impreuna cu Florin Dumitrescu si Emil Viciu. Dupa cum se vede, acesta mi-a definit viata. La randul ei, daca trupa Sarmalele Reci reuseste sa mearga mai departe, inseamna ca inca are lucruri importante de spus. Sunt mandru ca ajungem la aceasta varsta respectabila pentru o trupa. Ce va urma, depinde doar de public…” – declară solistul Zoltan Andras, emotionat, la ceas aniversar.

Cu un profil inconfundabil in muzica romaneasca, Sarmalele Reci si-au urmat mereu drumul, netinand cont de moda si capriciile sociale, ci doar de crezurile proprii. La douazeci de ani are in palmares mii de concerte in tara si strainatate, opt albume si nenumarate hituri. Alese din toate perioadele, cantecele Sarmalele Reci vor rasuna joi, 9 mai, la Hard Rock Cafe.

Zoltan Andras, Emil Viciu, Gabriel Dragan, Mircea Horvath si Vladimir Sateanu va invita sa primiti o portie de sarmale, dupa reteta stiuta: reci, deci incomode, dar oferite cu dragoste si convingere.

Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro si la Hard Rock Cafe la pretul unic de 40 de lei si asigură si loc la masa.

Parteneri media: Sapte Seri, Bestmusic.ro, Rock FM, InfoMusic.ro, Zonga, ele.ro, studentie.ro, eva.ro, Ziare.com, cinemagia.ro, 220.ro, si trilulilu.ro.

Un eveniment organizat de Sprint Media si Bestmusic.ro, cu sprijinul Gala MGMT&PR.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top