Concerte Rock

Sabaton la Bucuresti: Ultimele doua saptamani de bilete ieftine

Pe 27 ianuarie, eroii de la Sabaton alaturi de Delain si Battle Beast vor concerta in Romania in cadrul turneului „Heroes on Tour” care va ajunge si in Turbohalle la Bucuresti in cadrul unui warmup party oficial pentru METALHEAD Meeting 2015 ! Deja doua categorii de bilete sunt sold sout si se anunta un concert cu casa inchisa !

Nu uitati ca am intrat in ultimele doua saptamani de bilet ieftine asa ca pana pe 15 octombrie puteti achizitiona bilete cu acces general la pretul de 65 de lei, apoi acestea se vor scumpi treptat.

Biletele pentru concertul Sabaton pot fi gasite online pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro, precum si in retelele clasice fizice precum Magazinele Uman, Senia (Magazinul Muzica), Perfect Tour, Diverta, Humanitas, Germanos, Vodafone, Orange, Posta Romana etc..

Facebook Event: www.facebook.com/events/302822909877204/

Concertul Sabaton de la Bucuresti este un warm up party oficial pentru METALHEAD Meeting 2015! Cei prezenti la concert vor afla, in premiera, ce trupe vor participa la editia din 2015 a festivalului si vor avea parte de reduceri la bilete si alte surprize.

Suedezii de la Sabaton revin in Romania, dupa showul aproape sold out din 2013, la cererea fanilor, pentru a canta piese de pe noul album, HEROES, dar si hituri ca Primo Victoria (peste 11 milioane de viewuri pe Youtube!), Back In Control, Masters of the World, Wolfpack, Uprising sau The Price Of A Mile.

De cativa ani, suedezii sunt cap de afis la majoritatea festivalurilor mari de profil din lume. Recent, in Polonia, la Woodstock Open Air Festival, Sabaton au cantat in fata a peste 500.000 de oameni, concertul fiind imortalizat pe DVD sub egida „Swedish Empire Live”.

In deschidere vor canta Delain si Battle Beast, precum si doua trupe locale care vor fi anuntate curand !

Preturi bilete:
–          55 de lei – Oferta speciala (SOLD OUT)
–          85 de lei – Heroes Circle (SOLD OUT)
–          65 de lei Acces General pana pe 15 octombrie
–          75 de lei Acces General pana pe 15 ianuarie
–          85 de lei Acces General dupa 15 ianuarie si in ziua concertului la intrare

Un eveniment oferit de METALHEAD si Ciuc Premium

Powered by BlackHawk Security

Recomandat de ROCK FM, BestMusic, Deezer si Sunete

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top