Concerte Rock

ROCK'N PARC – BRASOV

O idee simpla, fara desfasurari prea mari de forte, un festival dedicat trupelor Brasovene in special, care doresc sa se afirme.
Rock’n Parc se va desfasura in aer liber,scena va fi amplasata la adapostul foisorului din parc (foisorul este pe partea cu Hotelul Aro) nu se percep taxe de intrare, deasemenea nu se vand produse alimentare, alcool, tutun etc.
In fiecare din cele doua zile(3-4 Iulie 2015), programul va incepe la ora 16 si se va incheia la ora 23, intre aceste ore urmand a canta 3,4,5 trupe, in functie de cate solicitari vor exista desigur.
Atentie, este un eveniment cu buget mic, este un eveniment facut din pasiune pentru rock, din dorinta de a dezvolta cat mai mult cu putinta aceasta minunata latura culturala a muzicii, este facut din dorinta de a scoate din salile de repetitii cat mai multe trupe brasovene si a li se da o sansa de afirmare.
In concluzie, va asteptam in miezul verii in parcul central „Nicolae Titulescu” pentru o portie zdravana de rock cantat de brasoveni pentru brasoveni.

Din lineup-ul evenimentului, in prezent, putem mentiuona:
1.PREFIX TM (black sabbath tribute)
2.NOISELESS – trupa din cadrul scolii de rock
3.DREAMTONE – deasemenea din cadrul scolii de rock

Lineupul va fi upgradat cu trupe de rock care doresc sa participe

Organizatorii acestui eveniment sunt Organizatia Nationala a Cercetasilor Romaniei – Filiala Virgil Onitiu Brasov in colaborare cu Asociatia PREFIX TM – Atelierul de Muzica

Pagina oficiala o gasiti la adresa https://www.facebook.com/rocknparcbrasov

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top