Concerte Rock

Rocker's Garnic Festival

Vineri 20 septembrie

The Rock
Melmac Riders

 

Sambata 21 septembrie

Persona
Travka
Emil
Omul cu Sobolani

 

Omul cu Sobolani

In toamna anului 2013 OCS va lansa albumul “Marea Cautare”, albumul cu numarul 8, care va beneficia de un turneu national. Trupa lucrează de aproximativ 2 ani la acest album, timp în care au sărbătorit 15 ani de la înființare, au mers într-un turneu ”OCS 15 ani” și au construit albumul pe care sunt mândri să vi-l prezinte.

Emil

Formatia E.M.I.L. a luat fiinta in martie 2000 si canta ce simte. Mai pe scurt punk-rock (second wave), un stil foarte popular (mainstream) in Statele Unite – California in special, cu influente din aceeasi zona: ska, raggae, dub, upsteady. Aparitia trupei reprezinta o reactie fireasca la scena rock a anilor `98-`00, dominata inca de stiluri ce murisera la inceputul anilor `90 daca nu chiar si `80 .

Travka

Travka nu se ascunde după nici un deget, iţi prezintă deschis ceea ce sunt şi ce transmit, fară jumătăţi de masura. Concertele Travka sunt descrise de public ca fiind învaluite de magie, puţini reuşind să coreleze acea magie cu purul adevar, chiar dacă neplăcut uneori. Trupa apelează la identitatea fiecărui ascultător in parte, cere descoperire de sine, caută deschidere, provoacă schimbare. Cântând.

Persona

Persona a lansat in 2010 albumul de debut “Suburbia Afterlife”, scos de labelul german EMG Records. Albumul a fost inregistrat in Timisoara si masterizat in Germania de Sven Bonse, sound tehnicianul celor de la Reamonn. Primul single “Head on the Door” a fost difuzat in heavy rotation de radiourile nationale si a intrat pe locul 1 in Topshow la Radio Guerrilla.

The Rock

Infiintat in 2011, proiectul aduce in scena explozia si dinamismul spectacolelor legendarei trupe australiene. Cu un solist vocal de exceptie care se apropie foarte mult de Brian Johnson, un chitarist solo din Moscova(la fel de “nebun” si energic ca Angus Young) si instrumentisti cu experienta la bass, chitara ritmica si tobe, trupa reuseste de fiecare data sa surprinda publicul si sa ii transmita starea specifica unui concert .

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top