Concerte Rock

Rock the City 2013 isi deschide portile sambata

Sambata, 27 iulie, incepe festivalul Rock the City 2013, in Complexul Romexpo din Capitala. In prima zi din festival, pe scena vor urca trupele Goodbye to Gravity, Boon, Rezident Ex, Enslaved si Heaven Shall Burn.

Prima trupa din programul zilei de sambata, 27 iulie, este Goodbye to Gravity, din Romania, o formație cu experiența indelungata pe scenele din țara și din strainatate. Seara continua cu Boon, trupa austriaca de metal și hardrock punk, ce a fost prezenta si la ediția din 2011 a festivalului. Urmeaza Rezident Ex, un supergrup format exclusiv din muzicieni de top din Romania, Germania, Franta si Australia, care il readuce pe scena pe KEMPES, fostul solist al formației Cargo.

Apoi, pe scena vor urca norvegienii de la Enslaved, trupa care la cererea iubitorilor de progressive black metal a devenit co-headliner al serii și astfel va putea oferi un recital mai lung, de 60 de minute.

Prima zi a festivalului Rock The City 2013 se va incheia cu recitalul trupei germane Heaven Shall Burn, prezenta și la ediția de anul trecut, foarte apreciata de publicul roman.

Va reamintim programul festivalului:

Sambata, 27 iulie:

15:00 – Deschiderea porților

17:00 – 17:30 Goodbye To Gravity

17:45 – 18:30 Boon

18:50 – 19:50 Rezident EX

20:10 – 21:10 Enslaved

21:30 – 22:45 Heaven Shall Burn

Duminica, 28 iulie:

14:00 – Deschiderea porților

15:40 – 16:30 Psychogod

16:50 – 17:40 White Walls

18:10 – 19:00 Trivium

19:30 – 20:30 Bullet For My Valentine

21:15 – 22:50 Rammstein

In ambele seri, concertele se incheie inainte de orele 23.00.

De asemenea, regulile de acces sunt urmatoarele:

Obiecte interzise: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanturi, obiecte periculoase, bauturi sau mancare, bagaje sau genți voluminoase.

Este interzis accesul cu aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), aparate de inregistrare audio-video.

Este interzis accesul cu casti de motocicleta.

Accesul in spațiul festivalului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid.

Datorita zgomotului foarte puternic produs in cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomanda prezența la festival a copiilor sub 12 ani. Din același motiv, prezența copiilor sub 7 ani este strict interzisa. Organizatorii avertizeaza participanții ca spectacolele includ puternice efecte de lumina, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice. In situația in care parintele alege sa vina insotit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fara gratuitate sau reducere la achizitionarea acestuia.

Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la festival a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora. De asemenea, organizatorii roaga publicul sa se adreseze echipei de securitate sau reprezentantilor organizatorilor in cazul in care sesizeaza nereguli. Se recomanda cu fermitate achizitionarea biletelor doar din punctele autorizate.

Biletele pentru Rock The City se gasesc la vanzare prin reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas si Carturesti si pe eventim.ro.

Rock The City 2013 este organizat de Marcel Avram și East European Events, in colaborare cu D&D East Entertainment.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top