Concerte Rock

Rock pentru Nati – Eveniment caritabil, 11.05, Rockstadt

O ştii pe Natalia, fata Adrianei si a lui Vali de la Tipografia? Nati, adolescenta cu ochii mari care zâmbeşte tot timpul şi este înconjurată de prieteni şi muzică bună. Da, ea este copilul-rock care îşi bate părinţii la cap să o ducă la toate concertele faine!

Ca şi tine, nu am mai văzut-o de ceva timp pe Natalia pentru că, din păcate, boala o ţine departe de de casă, într-un salon de oncologie.

O vrem însă pe Nati cât mai repede lângă noi! De aceea, ca să strângem fondurile care o pot ajuta să fie operată în străinătate şi să revină cât mai repede acasă, ne-am decis să organizăm un eveniment caritabil aşa cum sigur i-ar plăcea ei: cu mulţi prieteni şi muzică bună!

Rockstadt şi Kruhnen Halle sunt locaţiile care vor găzdui două concerte caritabile pentru Nati, iar primul show va avea loc pe 11 mai, la Rockstadt.

Ne sunt alaturi Code Red, The Thirteenth Sun si W3 4R3 NUM83R5.

Cu fiecare donaţie pe care o vom face, o vom aduce pe Natalia cu un pas mai aproape de noi. Vă aşteptăm în număr cât mai mare pentru a reuşi să îi redăm Nataliei cât mai repede zâmbetul, prietenii şi concertele rock!

Biletele, sub forma de donatie, vor fi disponibile la pretul de 50 de lei, toti banii rezultati fiind donati catre aceasta cauza.

Daca nu puteti ajunge la acest eveniment sau doriti sa donati o suma separata, o puteti face prin urmatoarele conturi:

Cont Lei: RO65 RZBR 0000 0100 2011 0672 cont Raiffeisen Agentia Piata Sfatului Brasov titular: Bărbat Valentin
Cont EUR: RO95 RZBR 0000 0600 1864 2665 deschis la Raiffeisen Agentia Piata Sfatului Brasov SWIFT RZBRROBU titular: Bărbat Valentin

Code Red

Dupa o pauza indelungata, una din cele mai de seama reprezentanta a scenei death metal din Romania revine special pentru acest eveniment. Code Red impresioneaza prin complexitatea muzicala, diversitate si originalitate. Albumulul de debut, Dominions Of Our Deceitful Beliefs, poate fi ascultat integral aici (https://soundcloud.com/coderedro/code-red-dominions-of-our). Discul a fost masterizat de Brian Elliott in celebrul Mana Recording Studios, Florida, USA. Code Red activeaza in aceeasi formula, alaturi de Andrei Calmuc, Armand Nicolescu, Ioan ‘John’ Campian si Septimiu Harsan.

The Thirteenth Sun

Stardust, primul material full-length semnat de The Thirteenth Sun a fost lansat oficial in data de 3 iunie, 2017. Descris drept o calatorie individuala ce poate fi raportata la fiecare ascultator, Stardust este incercarea de a intreba, fara a avea asteptari sau a primi un raspund definitoriu. Muzical, albumul este cu adevarat o escapada din limitele rutinei, in incercarea de a cuprinde nemarginitul si cuantumul infinit al posibilitatilor ce se afla in fata fiecaruia.

Inregistrat in studioul Conosance, alaturi de Edmond Karban (dordeduh) in rolul de producator dar si invitat pe album, masterizarea a fost realizata de Martin Zeller, in timp ce grafica este semnata de Costin Chioreanu (Ulver, Arcturus, Enslaved, Arch Enemy). Stardust este disponibil in format CD, download digital, vinil si poate fi comandat pe http://www.auralmusic.com/the-thirteenth-sun-sign-with-aural-music/.

W3 4R3 NUM83R5

W3 4R3 NUM83R5 reprezinta intr-un fel continuarea defunctului proiect Deliver The God prin prisma faptului ca trupa a luat nastere alaturi de trei fosti membri Deliver The God care au continuat cu o abordare muzicala mult mai melodica, stilul fiind un melodic metalcore, cu riffuri groovy si cu breakdownuri catchy completate de FX samples.

In data de 14 aprilie formatia si-a lansat albumul de debut la club Rockstadt, material ce va fi promovat printr-o serie de concerte in toata tara.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top