Noutati

Rezident Ex – Noua voce rock a Romaniei

Cu alte cuvinte… un loc asigurat în prima ligă a rockului românesc! 

Mass -media din România a urmărit cu mare interes activitatea REZIDENT Ex încă de la primul anunţ legat de formarea acestui supergrup, alcătuită din muzicieni care au scris istorie în rock-ul românesc şi internaţional. Nume ca Tavi Iepan (Progresiv TM, Cargo, Locatarii), Matthias Lange (Sinner, Metalium), Christian Podratzky (Pro Musica, Abra, Poems for Laila, Andy Clark), Adi Popescu (Metamorf, Cargo) şi Vali Potra (Abra, Blazzaj, A.G. Weinberger) sunt garanţia seriozităţii şi continuităţii unui proiect muzical de cea mai buna calitate.

Această oportunitate, de a face parte din REZIDENT Ex şi de a ocupa postul de Lead Vocal, poate fi şansa pe care o aşteaptă mulţi vocalişti talentaţi. Pe noul solist vocal îl aşteaptă, pe lângă imprimările celui de-al doilea album al grupului, atât apariţii la festivaluri, cât şi un turneu de promovare. REZIDENT Ex este o trupă cu o doză generoasă de umor, fară vedetisme, unde te poţi simţi în scurt timp familiar.

Cei interesaţi de un prim contact cu REZIDENT Ex pot trimite un mp3 sau un link cu o imprimare unde pot fi ascultaţi, pe adresa de e-mail rezidentex@gmail.com (Calitatea înregistrării nu este nicidecum un criteriu! Se asigură confidenţialitatea tuturor datelor transmise).

Pentru recomandări din partea iubitorilor de rock, avem recompense cum ar fi: CD-uri, tricouri, invitaţii şi „meet and greet“ la concertele noastre.

Audio/video: http://youtu.be/CjttrRAoHnI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top