Concerte Rock

Concert ASTERO | REDESCHIDERE: ALTERNATIVA in EXPIRAT

ALTERNATIVA @ EXPIRAT
Miercuri, 9 octombrie – Concert: ASTERO

Din octombrie deschidem Expiratul de miercuri şi dăm startul noului sezon de Alternativa – seara care îţi aduce pe scena din Brezoianu 4, săptămânal, trupe locale consacrate şi newcomeri pe care e musai să-i asculţi.

Prima ediţie din colecţia nouă de live-uri se întâmplă miercuri pe 9 octombrie, cu ASTERO, în concert.
După concert: Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival, Rap Core, Alternative Metal şi Sludge, acordate la ce se întâmplă pe scena, de la Ştefan.
Despre Astero:
Astero vine de la expresia „emotional range of a tea spoon”, iar accentul e pe „a”, nu pe „e”.
Au apărut prima dată pe o scenă prin 2008-2009, fără să ştie foarte bine ce fac, ce vor să cânte şi unde vor să ajungă, ca orice altă trupă nouă.
Sound-ul, substanţa şi personalitatea au venit în timp, după multe concerte, multă muncă şi multe hopuri obligatorii pentru orice formaţie: schimbări de membri, de săli, de scule şi de stil. S-au reinventat de câte ori a fost necesar, până au ajuns la formula actuală, câştigătoare: Florin la voce, Claudiu la tobe, Alex la bas şi Vlad la chitară.
Întreaga existenţă a trupei a fost marcată de o singură frază cu rol de motto: „Ne place să cântăm, ne place ce cântăm şi ne place când şi altora le place ce cântăm”. O frază care i-a încurajat să meargă mereu mai departe, să lanseze un album: „Voi, Noi şi Maimuţele” (2010), un EP: „Visele Nu Mai Ajung” (2011) şi care le-a adus prezenţe pe scena Peninsula / Felsziget, la Bucovina Rock Castle, în cadrul festivalului Femei Pe Mătăsari sau în cluburi din capitală, alături de Luna Amară, OCS, Grimus sau Roadkill Soda, printre alţii.

Dupa mai bine de 4 ani de activitate, Astero se pregătesc de lansarea unui nou album în 2013 şi vin la o cântare în premieră la Alternativa, miercuri pe 9 octombrie, în Expirat.

www.astero.ro x www.facebook.com/pages/Astero/147283105309829 x www.youtube.com/trupaastero

Ora: 22:00
Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks
www.expirat.org x www.facebook.com/expirat.otherside

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top