Noutati

Red Hot Chili Peppers lanseaza un EP live cu ocazia noului turneu!

Cea de a doua parte a turneului Red Hot Chili Peppers a debutat fantastic saptamana trecuta cu o serie de concerte sold out in America de Nord, trupa profitand de aceasta ocazie pentru a-si „rasfata” fanii cu un EP cu inregistrari live, oferit gratuit la download! Vara aceasta, pe data de 31 august, Red Hot Chili Peppers va concerta in premiera in Romania, pe Arena Nationala din Bucuresti, in cadrul unui eveniment prezentat de Ursus si organizat de Emagic.

Pe data de 29 martie, Red Hot Chili Peppers a dat startul concertelor programate pe continentul nord-american, ocazie cu care trupa a decis sa lanseze si un EP, care poate fi descarcat gratuit de fani! Materialul include cinci dintre cele mai cunoscute piese Red Hot Chili Peppers – „Give It Away”, „If You Have To Ask”, „Dani California”, „Look Around” si „Monarchy of Roses” – inregistrate in prima parte a turneului, in Marea Britanie, fiind disponibil pe site-ul oficial al trupei, www.redhotchilipeppers.com. Tot de pe site, fanii isi pot achizitiona un show complet RHCP in mai putin de 72 de ore de la incheierea acestuia, fiecare concert sustinut in aceasta perioada in America de Nord fiind inregistrat.

Pe langa Statele Unite, a doua parte a turneului „I’m with you” va cuprinde o noua serie de concerte in Europa si va include tari precum Spania, Irlanda, Olanda, Belgia, Elvetia, Estoania, Croatia si, bineinteles, Romania, pentru prima oara in cariera trupei. Biletele pentru concertul Red Hot Chili Peppers de la Bucuresti au fost puse in vanzare la finalul anului trecut, categoriile Gold Circle si Gazon fiind declarate deja sold-out. Cele mai cautate locuri la acest moment sunt cele din Tribuna, biletele situate mai aproape de scena fiind de asemenea aproape de epuizare.

Biletele ramase disponibile pot fi achizitionate online de pe www.MyTicket.ro, sau din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului, precum si din retelele afiliate MyTicket.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top