Concerte Rock

Programul Interplanetary Night II din Ageless Club

Sambata, 25 Mai, are loc a doua editie Interplanetary Night II – pe scena din Ageless vor urca pe scena clubului Ageless 2 dintre cele mai interesante trupe autohtone, Valerinne si The Thirteenth Sun in cadrul unui eveniment exclusivist. Biletele sunt limitate la un numar de 60 la pretul de 25 de Ron. La achizitionarea unui bilet, fiecare participant va primi un frappe din partea casei. Rezervarile vor fi onorate la intrarea din club.

Programul serii este urmatorul:

19:00 – open doors

20:00 – Valerinne

21:00 – The Thirteenth Sun

22:30 – proiectii si muzica

Primii platitori de bilete care vor ajunge la a doua editie Interplanetary Night vor avea posibilitatea de a se intalni cu membrii The Thirteenth Sun. La acest meet and greet, publicul se poate bucura si de o sesiune de autografe.

Cu aceasta ocazie, organizatorii anunta ca persoanele care si-au rezervat un bilet si nu pot ajunge la banca pentru plata acestuia, il pot achita la intrarea in club.

Interplanetary Night II vine ca o punte spre cel mai important eveniment Cavalleria Events al anului, fiind unicul show pana la festivalul Ghost Gathering Rasnov de pe 12 – 13 Iulie.

http://www.youtube.com/watch?v=4ZUjTAcPkFQ&NR

https://www.youtube.com/watch?v=3yjNmh20zOk

Interplanetary Night II este un eveniment organizat de Cavalleria Events.

Facebook event page: https://www.facebook.com/events/144150449104475

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top