Concerte Rock

Programul concertului PROCESSION, DREAD SOVEREIGN si VOID FORGER de la Bucuresti

Trupa PROCESSION, originara din Chile (actualmente membrii fiind stabiliti in Suedia) a lansat in 2013  unul din cele mai bune albume de doom din ultimii anii, “To Reap Heaven’s Apart”, iar cu aceasta ocazie trupa urmeaza sa sustina un concert in premiera in Romania pe data de 10 Noiembrie pe scena Music Club din Bucuresti.

PROCESSION a devenit un nume important pe scena doom metal internationala odata cu lansarea acestui album, acestia sustinand concerte pe scenele celor mai importante festivaluri de acest gen din Europa. Un aspect interesant despre trupa este ca tobosarul, Uno Bruniusson, face parte si din trupa IN SOLITUDE.

Alaturi de acestia vor urca pe scena clubului bucurestean si DREAD SOVEREIGN din Irlanda (trupa vocalului si a tobosarului din PRIMORDIAL) cat si VOID FORGER, una dintre puţinele formaţii româneşti care au susţinut turnee în Europa.

Programul evenimentului din 10 Noiembrie este urmatorul:

20:00 – OPEN DOORS

21:00 – 21:40 – VOID FORGER

22.00 – 22.50 – DREAD SOVEREIGN

23.05 – ____ – PROCESSION

MUSIC CLUB (Str. Baratiei 31, Bucuresti)  este situat in centrul Bucurestiului, in spatele magazinului Cocor, la subsolul unei celebre cladiri istorice – fosta Vulturul de Mare. Capacitatea clubului este de 250 – 300 persoane.

Pretul unui bilet este de 20 lei si se va putea procura direct in seara concertului, la intrare.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top