Concerte Rock

Programul concertului NEGATIVE PLANE si MALTHUSIAN de la Cluj Napoca

NEGATIVE PLANE (SUA), nume cult pe scena black metal internationala vor veni in premiera in Romania pentru un concert exclusiv ce se va desfasura la Cluj Napoca in clubul Flying Circus Pub pe data de 21 Iulie 2015, in cadrul turneului “The One and The Many”.

Alaturi de acestia pe scena clubului vor mai urca si MALTHUSIAN (Irlanda) una din cele mai promitatoare trupe din scena internationala de metal.

Programul concertului va fi urmatorul:

 

20.30 – DOORS OPEN

 

21.30 – 22.30 – MALTHUSIAN

 

22.45 – ____ – NEGATIVE PLANE

 

Biletele pentru concertul din Flying Circus Pub pot fi achizitionate in seara concertului, de la intrare la pretul de 20 RON.

In cadrul concertului va exista si un stand de CDuri si tricouri.

Pagina oficiala a evenimentului: https://www.facebook.com/events/796015747148330/

 

NEGATIVE PLANE – https://www.facebook.com/pages/NEGATIVE-PLANE/109271222488206

Trupa a fost infiintata in anul 2001 in Gainesville, Florida. Primul album de studio “Et In Saecula

Saeculorum” a fost lansat in anul 2006 de casa de discuri Ajna Offensive, album ce a fost foarte bine primit de scena underground din intreaga lume.

“Stained Glass Revelations” urmatorul album de studio a fost lansat in anul 2011 de cei de la Ajna Offensive in SUA si Invictus Productions in Europa.

MALTHUSIAN – https://www.facebook.com/malthusianDM

Desi doar cu doua EP-uri lansate pana in prezent (“MMXIII” – 2013, respectiv “Below the Hengiform” – 2015) irlandezii au reusit sa starneasca un interes crescut in Europa, review-urile primite din partea

revistelor de specialitate fiind foarte bune.

Cu un turneu european sustinut in luna Aprilie a acestui an alaturi de Altar of Plagues si aparitii pe scenele unor festivaluri precum Hell’s Pleasure Metalfest, Black Flames of Blasphemy etc trupa vine in Romania pentru prima data la Cluj Napoca in 21 Iulie.

Un aspect interesant in legatura cu irlandezii de la MALTHUSIAN este ca o parte din membrii trupei mai activeaza in trupe precum Mourning Beloveth, Altar of Plagues si Dread Sovereign.

https://www.youtube.com/watch?v=v60zYQ8M-y4

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top