Uncategorized

Program si reguli de acces pentru concertul 2 Cellos de la Sala Palatului

Mai sunt cateva zile pana cand va veti putea bucura de un show unic al celor de la 2 Cellos. Pe 6 Decembrie va invitam la Sala Palatului pentru a-i intalni pe Stjepan Hauser si Luka Šulić ce va vor incanta si surprinde prin atmosfera de neegalat a unui spectacol clasic cu un ritm zguduitor.

Frenezia spectacolului imbina hiturile clasice ale muzicii rock ce vor rasuna de sub arcusurile celor doi in atmosfera vie, antrenanta care redefineste conceptul de concert de violoncel.

Experienta live va fi intregita cu o dimensiune vizuala prin prezenta ecranelor mari care vor conferi intregii sali o imagine de ansamblu a scenei.

Programul concertului 2Cellos (Sala Palatului):

Accesul publicului va incepe de la ora 19:00, iar spectacolul incepe la ora 20:00. Fanii sunt rugați să vină incepand cu ora 19:00 pentru ca accesul să se desfășoare în condiții optime și pentru a nu rata începutul spectacolului.

Acces copii:

Nu se recomanda prezenta copiilor la astfel de concerte din cauza sunetului extrem de puternic, insa daca parintii aleg sa vina alaturi de cei mici, acestia vor avea acces gratuit pana la varsta de 5 ani doar daca sunt respectate conditiile de mai jos:

  1. Copiii trebuie sa aiba casti de protectie sunet;
  2. Copiii vor fi tinuti in brate de catre adulti;
  3. Nu este recomandat ca un adult sa vina insotit de mai mult de un copil.
  4. La intrare se va prezenta un act doveditor al varstei copilului.
  • Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru supravegherea copiilor.

Minorilor cu varsta de 5 ani sau peste li se va permite accesul in incinta locatiei doar pe baza unui bilet valid.

In sala de concerte nu va fi permis accesul cu :

-brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante),casti motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video, tablete de orice fel sau aparate GoPro.

Informatii importante:

Spectatorii sunt rugați să pastreze permanent biletele asupra lor. După ce s-a făcut accesul, spectatorii nu mai pot părăsi incinta pentru a se reîntoarce, decât dacă își achiziționează din nou bilet.

Preturi bilete:

Biletele sunt disponibile la prețurile de 300, 250,190, 140 și 110 lei, în rețeaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online prin www.eventim.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top