Concerte Rock

Program si reguli de acces la concertul Enter Shikari de la Bucuresti

Au mai ramas doar cateva zile pana la concertul ENTER SHIKARI de la Bucuresti, din data de 5 octombrie 2015, Club Colectiv.

Formatia ii va avea ca invitati pe compatriotii de la Hacktivist si pe constantenii de la White Walls.

Programul evenimentului poate fi consultat mai jos:

19:00-19:15 – Meet and Greet
19:00 –  Doors
19:35 – White Walls                   
20:30 – Hacktivist    
21:40 – Enter Shikari    

Show-ul se va incheia in jurul orei 23:00.

Accesul la concert se face pe baza de bilet.
Este interzis accesul cu aparate foto profesionale (cele care au obiectiv detasabil).
Este interzis accesul cu aparate video de filmat.
Este interzis accesul cu aparate de inregistat audio.
Este interzis accesul cu orice fel de sticle, recipiente si mancare.
Nerespectarea regulamentului sau folosirea biletului in alte scopuri decat cele prevazute poate aduce cu sine anularea biletului si poate interzice accesul detinatorului biletului la eveniment.
Persoanele sub 16 ani au acces la concert doar insotiti de un adult, iar acesta va raspunde de minor.
In Club Colectiv va exista un spatiu special amenajat pentru garderoba.

Pana in ziua evenimentului, biletele costa 79 de lei si sunt disponibile online si prin reteaua de magazine Eventim. In data de 5 octombrie, acestea vor putea fi procurate doar de la locatie, la pretul de 85 de lei.
Bilete online gasiti la www.AmBilet.ro

Bilete fizice gasiti in reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas)

Enter Shikari a fost intemeiata in 2003 in St. Albans, Hertfordshire, Anglia de catre „Rou” Reynolds (voce, programming, clape, synth, chitara, percutie), Liam „Rory” Clewlow (chitara, backing vocals, percutie), Chris Batten (bas, backing vocals, percutie) si Rob Rolfe (tobe, percutie, backing vocals). Primul disc, „Take To The Skies”, este lansat in martie 2007 si obtine imediat reactii pozitive din partea criticilor si a fanilor, clasandu-se pe locul 4 in Official UK Album Chart.

Enter Shikari este numita o „trupa vizionara” (NME) care combina intr-un mod unic post-hardcore-ul cu muzica electronica, rockul alternativ si metalul. Rezultatul este un gen nou, intitulat „electronicore”.

Formatia s-a remarcat si prin mesajul politic puternic, care este bazat pe o viziune anti-sistem. Solistul Rou Reynolds a declarat intr-un interviu cu revista Kerrang ca doreste ca muzica sa sa aduca speranta in sufletele fanilor si sa ii incurajeze sa creada in lucrurile care inseamna ceva pentru ei.

Componenta:

Roughton „Rou” Reynolds — voce, programming, clape, sintetizator, chitara, percutie
Liam „Rory” Clewlow — chitara, backing vocals, percutie
Chris Batten — bas, backing vocals, percutie
Rob Rolfe — tobe, percutie, backing vocals

Discografie:

Take to the Skies (2007)
Common Dreads (2009)
A Flash Flood of Colour (2012)
The Mindsweep (2015)
Hacktivist a fost intemeiata in anul 2011 si este cel mai emblematic nume din zona rap-metal. EP-ul de debut al grupului, self-titled-ul „Hacktivist”, a aparut in anul 2012 si a consacrat definitiv formatia in randul fanilor acestui gen, dar si a celor care savureaza sonoritati de djent, grime si nu-metal.

In mai 2014 formatia, in calitate de invitati speciali, deschid concertele KORN din UK, fapt ce intareste convingerea ca aceasta trupa este intr-o crestere foarte rapida.

Hacktivist s-a remarcat prin utilizarea chitarelor cu 8 corzi si a chitarelor bas cu 6 corzi pentru a obtine un sound distorsionat, intunecat, cu un volum masiv.

Pentru 2015, Hacktivist pregateste un nou disc, foarte asteptat de comunitatea metal. Primul single de pe acesta, „False Idols” a ajuns pe locul 1 in topurile internationale la doar cateva ore dupa lansare.

Hacktivist completeaza line-up-ul evenimentului Enter Shikari de la Bucuresti cu unul dintre cele mai importante nume contemporane din zona rap-metal!
Trupa britanica va concerta in premiera in Romania, in urmatoarea formula: Jermaine „J” Hurley – voce, Ben Marvin – voce, Tim „Timfy James” Beazley – chitara, voce, programming, Josh Gurner – bas si Richard Hawking – tobe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top