Concerte Rock

PRIVATE UNDERGROUND SUPPORT – editie inaugurala

Vineri 1 februarie,de la ora 19:00, in deschiderea week-endului ce marcheaza 1 an de existenta Private Hell Club, inauguram o serie de concerte cu INTRARE LIBERA destinate descoperirii de trupe noi. Formatul este foarte simplu: se iau 2-3 trupe noi se adauga o trupa consacrata si public entuziast ascultator de metal si se obtine o reteta ce va fi pe gustul tuturor.
In acest sens rugam trupele interesate sa participe la asemenea evenimente sa ne contacteze pe adresa clubprivatehell@yahoo.com cu informatiile necesare.
Prima editie va aduce pe aceeasi scena THE EYES HAVE IT, RISING FEUD, 9.7 RICHTER si SOULRAGE (ex SILVER BULLET).

partener logistic: GREEN SOUND TEAM

THE EYES HAVE IT

Hometown: Bucharest, RO
Genres: Alternative / Post-Hardcore / Metalcore
Members: Adi Badi – Vocals, Matei Taşcă – Guitar/Vocals, Radu Cănănău-Voiţă – Bass Guitar, Alex Simion – Drums, Dan Niculescu – Guitar/Vocals

The Eyes Have It is an Alternative Rock band with Metalcore, Post-Hardcore, and Nu Metal influences. The music is a combination between aggressive and melodic parts, with strong riffs and choruses, and personal lyrics.

RISING FEUD

Rising Feud abordeaza stilul Heavy Metal si a luat nastere in anul 2009. Dupa multe schimbari de componenta s-a ajuns la o formula stabila in vara anului 2012. De atunci trupa a sustinut un singur concert, in Club Fabrica pe 19.12.2012. Setlistul trupei cuprinde momentan 12 piese dintre care 6 compozitii proprii si 6 coveruri.
Rising Feud are urmatorii membrii in componenta sa: Andrei Carleciuc la tobe, Alexandru Eremia la bass, Valentin Bala la chitara, Adrian Serb la chitara, Tudor Susanu la voce.

Linkuri:
Facebook: http://www.facebook.com/RisingFeud
Inregistrare concert Fabrica: http://www.youtube.com/watch?v=CgH4y4uTUh8

9.7 RICHTER

Cosmin Aioniţă – voce
Adrian Rus – chitară
Lucian Gruia- chitară
Marius Caliman – bas
Adrian Mihai – tobe

Heavy metal – thrash / power metal infliuences

http://www.97richter.com/

SOULRAGE

concertul va fi urmat de un afterparty si anume editia aniversara FRIDAY NIGHT ROCKS cu Bodo pe post de „butoane master”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top