Concerte Jazz & Altele

Pink Martini: nou album, și prima piesă în limba română, aniversând centenarul Maria Tănase

București, 24 septembrie 2013 – Astăzi Pink Martini lansează oficial albumul cu numărul șase din cariera trupei, ”Get Happy”, o colaborare de senzație cu Meow Meow, Ari Shapiro, The Von Trapps și alte nume sonore. Mâine, pe 25 septembrie, piesa „Până când nu te iubeam” (cover după Maria Tănase) se lansează de asemenea în eterul autohton și poate fi ascultată exclusiv la Magic FM, aniversând un secol de la nașterea reginei cântecului popular românesc. Trupa revine la Sala Palatului din Capitală, pe 15 octombrie, pentru un concert de excepție, în cadrul turneului de promovare pentru ”Get Happy”. Spectacolul este prezentat de Ciuc Music, cu sprijinul Volksbank și organizat de Events.

Una dintre cele mai elegante trupe de live ale lumii, cum îi definea ziarul britanic The Times, componenții Pink Martini sunt iremediabil îndrăgostiți de România. O dovedesc nenumăratele concerte din țara noastră, și integrarea unei piese românești în fabulosul lor repertoriu internațional. Anul trecut, în Capitală, au cântat în premieră o piesă în limba română în fața unei săli arhipline. Era vorba de coverul piesei „Până când nu te iubeam” a Mariei Tanase, culeasă de Anton Pann. „Cânt în 14 limbi, dar româna este una dintre cele mai frumoase limbi pe care am auzit-o”, le-a spus atunci solista Storm Large celor peste 4000 de fani prezenți, care au aplaudat-o în picioare. Mâine, în varianta sa de studio, această piesă de pe noul album ”Get Happy” se lansează oficial în eterul românesc și poate fi ascultată exclusiv la Magic FM.

Pink Martini coace noul album din ianuarie 2012, când liderul orchestrei, Thomas Lauderdale, a înregistrat piesa lui Charlie Chaplin „Smile” alături de legendara actriță Phyllis Diller. Produsul final conține 16 melodii interpretate în limbile engleză, germană, chineză, spaniolă, japoneză, turcă, farsi și română. Albumul este produs de Thomas Lauderdale și îi mai are ca invitați pe Philippe Katerine, Meow Meow, Ari Shapiro, The Von Trapps și Rufus Wainwright. Discul este distribuit exclusiv in România de A&A Records, și poate fi rezervat pe site-ul Cărturești.ro aici, precum și la partenerii Cărturești.

Pe 15 octombrie, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00. Biletele sunt disponibile la preţurile de 240, 200, 170, 140 și 110 lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă. Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librariile Cărtureşti). Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

Un eveniment recomandat de Magic FM și susținut de Prima TV. Parteneri media: Şapte Seri, Adevărul, Caţavencii, Dilema Veche, OK!, Sunete, Viva, Tabu, Cocor Media Channel, The Light Cinema, BestMusic.ro, Iconcert.ro, InfoMusic.ro, Port.ro, Ziare.com, 220.ro, Peţeavă.ro. Parteneri: Comunicatedepresa.ro, Rol.ro, MediaImage, MediaIQ. 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top