Concerte Jazz & Altele

Pian. Improvizatie. Concert.

Marti, 7 ianuarie, de la ora 20,30 pianul de la Serendipity se pregateste pentru un concert inovativ in care publicul va dicta notele.

Pianistul Iulian Neculache va da sunet ideilor voastre. Va invitam sa ne bucuram impreuna de muzica pe care o pot crea imaginile, sentimentele, povestile voastre si nu numai.

Iulian este absolvent al Conservatorului National de Muzica din Bucuresti si unul din putinii pianisti din Romania care improvizeaza in stil clasic. Veti asculta de asemenea, improvizatii libere, compozitii proprii, Piazolla, caffe concert, jazz standards, muzica de film.

***
Participarea la eveniment se face pe baza de rezervare.

Rezervarea se face exclusiv la adresa de email: events@serendipity-tea.ro si trebuie sa contina un numar de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonica a numarului de locuri in ziua evenimentului.

***

Rezervarile la acest eveniment incep de la ora 20,00, pentru a avea timp sa comandati si sa va servim bunatatile ceainariei pana la ora 20,30, ora dupa care vom mai prelua comenzi doar la finele evenimentului, din consideratie pentru artist. Spectacolul va avea doua parti de cate 30 de minute cu o pauza de 15 minute intre ele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top