Concerte Rock

Phoenix Entertainment și Uber te trimit la Hollywood Vampires

Au mai rămas doar 3 săptămâni până la cel mai inedit eveniment al anului, concertul Hollywood Vampires, unic în estul Europei, în care îi vom putea vedea pe Johnny Depp la chitară și voce, Alice Cooper la voce și Joe Perry (Aerosmith) la chitară și backing vocals.

Pentru a asigura confortul spectatorilor, Phoenix Entertainment, în parteneriat cu UBER, va garanta transportul în siguranță al fanilor prezenți la Hollywood Vampires. Toți cei care își vor deschide un cont UBER, folosind codul phoenixentertainment, vor putea merge spre concert sau se vor putea întoarce acasă, fără nicio grijă, beneficiind de o reducere de 25 de lei.

Pe 6 iunie la Romexpo, publicul va putea face parte dintr-un concert cu totul și cu totul aparte: Alice Cooper, artizanul shock rock-ului, Johnny Depp – în rolul său preferat, cel de muzician – și Joe Perry – responsabilul cu riff-uri amețitoare de la Aerosmith – vor oferi un show inegalabil.

Hollywood Vampires au ales doar 5 țări europene în care să concerteze anul acesta, printre care și România, țara noastra fiind și singura din zona est europeană.

Publicul va putea asculta pe lângă piesele proprii compuse de cei trei membri și incluse pe albumul “Hollywood Vampires”, lansat în 2015, și reinterpretări ale unor piese legendare aparținând unor artiști care nu se mai află printre noi, dintre care enumerăm The Who, The Doors, Motorhead, David Bowie și nu numai.
Hollywood Vampires vin în România în același an în care au impresionat oaspeții prezenți la gala Premiilor Grammy.

În deschidere, vom avea parte de un concert spectaculos din partea trupei Robin and the Backstabbers.

Biletele pentru concertul The Hollywood Vampires se pot achiziţiona din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor şi au preţuri cuprinse între 169 lei şi 459 lei.

Un eveniment organizat de Phoenix Entertainment și susținut de Rock FM și PRO Cinema.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top