Festivaluri

Peninsula 2012: plăteşti jumătate, te distrezi la maxim!

Ediţia cu numărul zece a celui mai mare festival din România îşi va primi fanii între 23 şi 26 august, la Târgu Mureş, în locaţia binecunoscută de pe malul Mureşului, însă cu o surpriză de proporţii: Peninsula sărbătoreşte schimbarea de prefix cu bilete la jumătate de preţ!

 

Pentru a petrece patru zile de neuitat alături de formaţiile preferate şi cei mai renumiţi DJ-ii din lume peninsularii vor plăti doar 100 de lei, iar pentru un bilet de o zi, doar 40 de lei. Vânzarea biletelor începe pe 15 mai în reţeaua Eventim, respectiv pe site-ul www.eventim.ro . Oferta este valabilă până pe 1 august, când preţul abonamentelor devine 140 de lei, iar cel al biletului de o zi, 60 de lei – aceste preţuri vor fi valabile şi în timpul desfăşurării festivalului.

„Ne-am dori să sărbătorim cea de a zecea ediţie a Festivalului Peninsula cu cei care ne-au fost alături la petreceri şi la ediţiile precedente ale celui mai mare eveniment din Ardeal. Acesta este motivul pentru care am decis să fixăm preţuri accesibile pentru toate buzunarele: nu vrem ca eventuale greutăţi financiare să împiedice peninsularii să ne fie alături la această ediţie specială. Fanilor noştri le transmitem că vor putea revedea pe scena Peninsula anul acesta staruri de la ediţiile trecute care au făcut să răsune Valea Mureşului de bună voie şi distracţie!” a declarat Bodor László, directorul Festivalului Peninsula.

„Reducerea preţului la bilete nu înseamnă, sub nicio formă, o scădere a calităţii evenimentului. Şi anul acesta vom avea invitaţi de renume internaţional, dar şi artişti de valoare din România şi Ungaria, alături de o serie de programe non-muzicale” – a mai adăugat directorul evenimentului.

Printre starurile care se întorc la Peninsula se numără şi André Tanneberger, aka ATB, din Germania, cunoscut drept unul din giganţii genului trance. ATB a fost responsabil, în trecut, de două petreceri neîncăpătoare în Arena Peninsulei. Setul germanului Josh Gallahan va întări oferta excelentă de muzică electronică din acest an.

Şi francezii Babylon Circus se întorc să cânte pentru fanii celui mai mare festival din România, colectivul de reggae-ska format din zece persoane susţinând unul din concertele de top ale ediţiei din 2010.

Din Germania mai soseşte la Peninsula selecţionata internaţională immigrantski raggamuffin, Rotfront. Trupa, formată din imigranţi şi inspirată din viaţa lor a ales să savureze armonia convieţuirii dintre etnii, devenind, în scurt timp de la înfiinţare, sufletul petrecerilor din cluburile berlineze, datorită muzicii live energizante pe care o produc.

O trupă cult a underground-ului internaţional va fi invitata Peninsula anul acesta. Este vorba de New Model Army. Britanicii se numără, încă din 1980, printre cele mai interesante formaţii, deoarece, deşi se încadrează uneori la punk modern, de multe ori, piesele lor surclasează vreun stil anume.

Cele mai proaspete informaţii despre cea de a zecea ediţie a Festivalului Peninsula le puteţi găsi şi anul acesta pe pagina oficială www.peninsula.ro, precum şi pe pagina de Facebook a evenimentului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top