Noutati

Pasarea Colibri in Hard Rock Cafe: se pun in vanzare si bilete fara loc

Organizatorii concertului Pasărea Colibri din Hard Rock Cafe pun de astăzi în vânzare un număr limitat de bilete fără loc, după ce toate celelalte categorii de bilete s-au epuizat.

Aceştia declară: “Răspunzând cererii publicului am decis să suplimentăm oferta cu o nouă categorie de bilete: începând de astăzi punem în vânzare un număr limitat de bilete fără loc, la preţul de 50 lei.”

Pasarea Colibri este o apariţie rară şi extrem de apreciată în peisajul muzical românesc. Trupa impresionează prin show-urile pline de patos, vivacitate si culoare. Fiecare concert însemană o trecere prin 19 ani de carieră, presăraţi cu şlagăre precum: “Vinovaţii fără vină”, “Miruna”, “Mielu”, “Eşarfă în dar” sau “Andrii Popa”.

Pasărea Colibri va urca pe scena din Hard Rock Cafe în componenţa: Mircea Vintilă, Mircea Baniciu, Vlady Cnejevici, Teo Boar.

Biletele fără loc, la preţul de 50 de lei, sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului şi Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro , www.bilet.ro , www.blt.ro , www.bilete.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top