Concerte Rock

PARKWAY DRIVE revine în Romania

PARKWAY DRIVE, una din cele mai importante formatii ale momentului, revine in Romania pentru un show eveniment la Arenele Romane din Bucuresti, in cadrul unui show prezentat de ROCKSTADT EXTREME FEST.


 

Marcand aceasta notorietate internationala dobandita in ultimii ani, Parkway Drive vor aduce in Europa cea mai mare productie de show folosita in toata cariera, la Bucuresti urmand a fi prezentata o replica identica a show-urilor ce vor fi puse in scena in orase precum Londra, Berlin, Paris sau Barcelona.

‘Avem pregatite cele mai mari si nebune concerte pe care le-am realizat pana acum! Daca nu ti-ai cumparat biletul, acum e momentul’, declara formatia intr-un clip video ce poate fi urmarit aici.

Pe 20 aprilie australienii vor ajunge la Bucuresti in cadrul unui show ce promoveaza cel mai nou album, IRE, alaturi de o productie speciala conceputa pentru intreg turneul european. Invitati speciali sunt STICK TO YOUR GUNS si DARKEST HOUR.

Pentru acest eveniment sunt disponibile următoarele categorii de bilete:

Categoria de pret 90 lei – Acces General

Categoria de pret 110 lei – In seara evenimentului (Acces General)

Biletele sunt disponibile în oficiile Poştei Române, magazinele Germanos, Diverta, Vodafone, Germanos şi magazinele Inmedio, semnalizate cu sigla bilete.ro, librăria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica şi online, pe www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.eventim.ro, cat si pe siteul www.rockstedtexetremefest.ro.

Va exista un singur tip de bilet ce asigura accesul in intreaga sala, astfel NU vor exista zone ce delimiteaza sala. Ca o noutate, acesta va fi si primul concert unde biletele vor fi vandute inclusiv de celebrul brand IMPERICON – http://www.impericon.com/de/tickets/

 

Formatie ce an de an desfasoara turnee sold out in Europa, America si Australia, grup ce nu a lipsit in ultimii ani de pe firmamentul celor mai importante evenimente de profil, precum Rock Am Ring, Wacken, Sziget, With Full Force, Nova Rock, Download, Hellfest sau Graspop, PARKWAY DRIVE a acceptat invitatia din partea Rockstadt Extreme Fest pentru a reveni in Romania la mai putin de un an dupa ce au concertat drept headlineri la editia din 2016 a festivalului.

Parkway Drive, grup ce isi trage seva din tara cangurilor, Australia, si-a pus bazele in Byron Bay, New South Wales, undeva la inceputul anului 2003. Pana in 2015, Parkway Drive au scos 5 albume, un EP si 2 DVD-uri, un split album, o carte intitulata „Ten Years of Parkway Drive” si 12 ani de activitate intensa. Numele formatiei vine de la strada unde grupul isi desfasura repetitiile, The Parkway House fiind acea mica oaza unde se practicau sonoritati punk si hardcore. Cel de-al patrulea material al baietilor, Atlas, a ajuns pe locul 10 in Australia (ARIA Charts), iar cu albumul de anul acestea, Ire, au atins locul 1 in Top Hard Rock Albums (Billboard, SUA) si Australian Albums (ARIA), locul 1 in clasamentul britanic, locul 8 in German Albums (Offizielle Top 100) si 11 in Austrian Albums (Ö3 Austria Top 40). iTunes l-a numit cel mai bun album metal al anului 2015.

Ire a fost lansat pe 25 septembrie prin Resist Records si Epitaph Records, fiind descris de catre trupa si criticii de specialitate ca o trecere usoara de la stilul metalcore pur la influentele heavy metal. Noul single si video al piesei Vice Grip au fost lansate pe 8 iunie, pe 20 iunie deja atingand pozitia 88 in clasamentul australian de single-uri. Crushed, cel de-al doilea extras, a ajuns pe locul 96 pe data de 29 august iar pe 14 septembrie formatia „a aruncat” in piata cel de-al treilea extras: Sound of Violence. Si ca sa completam tabloul, Ire se gaseste pe locul 21 in clasamentul Rock Sound al revistei britanice, la categoria „cele mai bune 50 de albume ale anului 2015”. Cu prilejul acestui nou produs, Parkway Drive au plecat in turneu in Australia, America de Nord si Europa, avand concerte cu casa inchisa

FB: www.facebook.com/parkwaydrive/

YT: youtu.be/5ItHNdrPEh0

 

Lansati in 2003 la iniativa solistului Jesse Barnett, STICK TO YOUR GUNS si-au consolidat identitatea muzicala in jurul sonoritatilor punk-hardcore, cu un puternic mesaj inspirational ce nu evita sa aduca in prim plan adevaratele probleme la nivel socio-global.

Astfel de initiative au transformat Stick To Your Guns in una din cele mai influente trupe din noua generatii, oferind o alternativa conceptuala, cladita pe libertate, dorinta de a fi un om mai bun cat si respectul pentru tine, pentru cei din jur.

Cu numeroase clasari in Billboard, turnee si concerte sold out in toata lumea, americanii completeaza un afis de zile mari, la Bucuresti concertand alaturi de Parkway Drive si Darkest Hour.

FB: www.facebook.com/STYGoc/

YT: youtu.be/SxHXdMmLxiA

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top