Concerte Rock

Parcare pentru spectatorii concertului Depeche Mode!

Desi se recomanda utilizarea mijloacelor de transport in comun pentru concertul ce va avea loc peste doar cateva zile, fanii Depeche Mode vor avea la dispozitie si o parcare cu plata in incinta stadionului. Accesul in parcare se va putea face din Bulevardul Basarabia, incepand cu ora 17:00. Prezentat de Cosmote si sustinut de Ursus si Volksbank, concertul Depeche Mode se va desfasura miercuri, 15 mai, peArena Nationala din Bucuresti.

Ca urmare a numarului foarte mare de spectatori asteptati la concertul de miercuri, pentru a ajunge la stadion organizatorii recomanda publicului utilizarea mijloacelor de transport in comun, insa persoanele care aleg sa vina cu masina proprie vor avea la dispozitie o parcarea supraetajata. Aceasta va putea fi utilizata doar dupa ora 17:00, contra unei taxe fixe de 15 lei, fiind necesar ca fiecare persoana din masina sa aiba deja biletul pentru concert achizitionat. Accesul se va face prin Bulevardul Basarabia, insa la plecare, pentru evitarea aglomeratiei ca urmare a fluxului foarte mare de spectatori, conducatorii auto vor fi indrumati catre un alt traseu, respectiv ruta Strada Serbanica Vasile – Strada Cernauti, cu iesire in Bulevardul Chisinau. Parcarea dispune de un numar limitat de locuri, 1250 in total, prin urmare este indicat ca cei interesanti sa vina cat mai devreme daca doresc sa beneficieze de unul dintre ele.

Accesul publicului se va face de la ora 17:00, iar programul va incepe in jurul orei 19:45 cu show-ul trupei FOX, urmat de Depeche Mode. Ultimele bilete se mai gasesc in reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului. Luni si marti, bilete vor fi disponibile si la casa de bilete a Arenei Nationale, din Bulevardul Basarabia 37-39, intre orele 10:00-18:00, urmand ca miercuri, aceasta sa fie deschisa in intervalul 10:00 – 15:00. In ziua evenimentului vor functiona si casele de bilete din Bulevardul Pierre de Coubertin si Strada Maior Coravu, intre orele 10:00 si 21:00.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top