Noutati

Overkill, Lake of Tears si W.A.S.P. urca pe scena festivalului Ost Fest!

Inca trei nume mari vor urca pe scena Festivalului Ost Fest, pentru a mentine 62 de ore de distractie non stop: OVERKILL va mentine atmosfera electrizanta vineri 15 iunie, iar LAKE OF TEARS si W.A.S.P. vor canta pentru publicul de la Bucuresti, duminica 17 iunie.

Overkill este o trupa de thrash metal, formata in 1980 in New Jersey. Cu o cariera impresionanta de peste 30 de ani, formatia s-a bucurat de succes inca din 1987, odata cu lansarea albumului ’’Taking Over’’. Urmatoarele doua albume: ’’Under The Influence’’ lansat in 1988 si ’’Years of Decay’’ lansat in 1989, au reprezentat confirmarea in fata fanilor si a criticilor ca membrii trupei Overkill au multe de spus in muzica de profil. Daca pana acum fanii Overkill au avut sansa sa cumpere cele 15 albume lansate, din 27 martie 2012 se vor putea bucura de inca unul ’’The Electric Age’’. Concertul din 15 iunie de la Romexpo va face parte din turneul de promovare a noului album ’’The Electric Age’’!
Fanii Overkill din Romania vor avea astfel ocazia sa asculte live atat melodii noi de pe ultimul album, dar si melodii precum: ’’The Years of Decay’’,’’Bring Me The Night’’ sau ’’Men At Work’’.

Lake of Tears este o trupa suedeza de gothic metal si doom metal cu influente de psychedelis rock si progressive metal infiintata in anii ’90. Primul lor album ’’Greater Art’’ a fost inregistrat in 1994, iar seria de albume de succes a continuat cu ’’A Crimson Cosmos’’,’’Headstones’’ si ’’Forever Autumn’’.

Cum membrii Lake of Tears nu sunt la prima vizita in Romania, au tinut sa transmita un mesaj fanilor romani: ’’Este pentru a patra oara cand Lake of Tears va concerta in Bucuresti, capitala Romaniei. Pentru noi Bucurestiul este unul din orasele unde ne simtim acasa si de unde avem amintiri exceptionale.. Este o onoare pentru noi sa revenim in Bucuresti si sa concertam pe aceeasi scena cu Mӧtorhead si W.A.S.P.!’’

W.A.S.P. este o trupa formata in 1982, ce si-a inceput cariera cu o serie de concerte sustinute live. Primul lor album ’’W.A.S.P.’’ l-au inregistrat in 1984, urmat un an mai tarziu de albumul ’’The Last Command’’, iar seria albumelor de succes a continuat in cei 30 de ani de cariera.
Turneul de anul acesta ce include si concertul din 17 iunie de la Ost Fest se numeste ’’30 Years of Thunder’’ si celebreaza 30 de ani de cariera, ocazie cu care cei de la W.A.S.P. promit cel mai mare show sustinut vreodata de ei in Romania, show ce va include multiple ecrane video, artificii, dar si multe surprize.
Pe scena de la Ost Fest, W.A.S.P. vor interpreta live melodii precum: ’’Wild Child’’, ’’Hold On To My Heart’’ si ’’Forever Free’’.

Pentru cei ce doresc sa achizitioneze bilete pentru una sau mai multe zile ale Festivalului Ost Fest, preturile biletelor si abonamentelor sunt urmatoarele:

Preturile BILETELOR pentru fiecare din cele 3 zile de festival sunt urmatoarele:
– 500 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)
– 350 lei Fire Circle
– 265 lei Tribuna
– 120 lei Golden Circle
– 90 lei Gazon

Pretul ABONAMENTELOR valabile pentru toate cele 3 zile de festival sunt:
– 800 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)
– 525 lei Fire Circle
– 400 lei Tribuna
– 200 lei Golden Circle
– 150 lei Gazon

Mai multe detalii despre festivalul Ost Fest, precum si trupele care vor canta in toate cele trei zile de festival le puteti gasi accesand: www.ostfest.ro

Pentru toti cei ce isi doresc sa-i asculte live pe cei de la Overkill, Lake of Tears, W.A.S.P., Mötley Crüe, Motörhead, Europe, Dimmu Borgir, Megadeth si nu numai, biletele la Ost Fest cat si abonamentele valabile pentru toate cele trei zile pot fi cumparate din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro sau MYTICKET.ro.

Festivalul Ost Fest este un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu Cavalleria Events si prezentat de ROCK FM!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top