Festivaluri

OST FEST 2012

Romexpo , Bucuresti 15-17 iunie

Linup Final: 
15.06 – Mötley Crüe, Dimmu Borgir, Over Kill
16.06 – Manowar, Europe, Trooper, Holy Hell
17.06 – Motörhead, Megadeth, W.A.S.P, Lake of Tears
Daca in urma cu cateva luni promiteam surprize pentru noul festival OST FEST editia 2012 care va fi gazduit anul acesta de Zone Arena din Bucuresti, acum festivalul a inceput sa prinda contur.
In prima zi a festivalului 15 iunie: avem sansa sa ii vedem si ascultam live pentru prima oara pe o scena din Romania pe membrii trupei norvegiane Dimmu Borgir, celebrii pentru melodii precum : ’’The Sacrilegious Scorn’’, ’’The Serpentine Offering’’ sau ’’Progenies Of The Great Apocalyps’’.
Seara primei zile de festival (15 iunie) se va incheia pe acordurile trupei MÖTLEY CRÜE, trupa ce urca tot in premiera pe o scena din Romania. Rasfatata in America si iubita pe toate continentele, celebra trupa Mötley Crüe a acceptat provocarea sa urce pe scena festivalului OST FEST si sa delecteze publicul roman cu melodii precum: ’’If I Die Tomorrow’’, ’’Wild Side’’,  „The Saints of Los Angeles”,’’Girls, Girls, Girls’’ sau ’’ Dr. Feelgood’’
Pentru a doua zi de festival 16 iunie, inca nu dezvaluim surprizele pregatite, dar promitem o zi incendiara!
In a treia zi de OST FEST, 17 iunie, numele anuntate vorbesc singure despre atmosfera de la Zone Arena: Motörhead si Megadeth!!!
Megadeth este cunoscuta publicului roman ca  una din formatiile care alaturi de Metallica, Slayer si Anthrax au format Big4 (Big Four of Thrash). Trupa este de asemenea cunoscuta pentru stilul distinctiv al sunetului chitarii din piesele lor, acestea incluzand pasaje muzicale complexe si solouri de chitara ce reusesc sa tina publicul cu respiratia taiata de fiecare data.
MOTÖRHEAD vor inchide editia 2012 a festivalului OST FEST pe ritmuri de ’’Ace of Spades’’, ’’Killed By  Death’’ sau ’’Born To Raise Hell’’ Pentru fanii heavy metal din intreaga lume, Motӧrhead este o legenda in viata ce se mentine in topuri de mai bine de treizeci si sase de ani.Cum surprizele despre structura festivalului OST FEST 2012 nu se opresc aici, nu uitati sa accesati www.ostfest.ro, pentru a fi la curent cu ultimele noutati.
Pentru cei ce doresc sa achizitioneze bilete pentru una sau mai multe zile ale Festivalului OST FEST, preturile biletelor si abonamentelor sunt urmatoarele::
500 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)
350 lei Fire Circle
265 lei Tribuna
120 lei Golden Circle
90 lei Gazon
Pretul ABONAMENTELOR valabile pentru toate cele 3 zile  de festival sunt:
800 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)
525 lei Fire Circle
400 lei Tribuna
200 lei Golden Circle
150 lei Gazon
Biletele la OST FEST  cat si abonamentele valabile pentru toate cele trei zile pot fi cumparate din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul, Magazinele Diverta,  Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BILET.ro, BLT.ro sau MYTICKET.RO
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top