Noutati

Organizatorii ICED EARTH iti propun un "heavy" Black Friday!

Si adeptii „shopping”-ului au sarbatoarea lor! Este vorba despre „Black Friday” care, anul acesta cade pe 29 noiembrie.

Metalistii au si ei spiritul cumparaturilor asa ca organizatorii concertului ICED EARTH s-au gandit sa stimuleze acest apetit al adeptilor muzicii grele. Promusic Events si Maximum Rock Magazin le prezinta fanilor trupei o oferta exceptionala pentru „Black Friday”.

Americanii de la Iced Earth vor poposi in Romania, la Bucuresti, pe data de 28 ianuarie 2014, la The Silver Church Club, aducandu-i cu ei pe Warbinger si pe Elm Street, din SUA, respectiv Australia.

Concertul care reuneste pe scena 3 grupuri fascinante va fi unul dintre evenimentele „grele” ale iernii. Cu ocazia „Black Friday”, Promusic Events pune la dispozitia metalistilor 50 de bilete la Iced Earth, la pretul de 50 de lei fiecare!

Este vorba despre un discount de aproximativ 25% din pretul initial de 65 de lei. Promotia este valabula doar pentru data de 29 noiembrie, intre orele 10:00 – 21:00.
Important: Aceste bilete nu pot participa la alte promotii sau concursuri!

Profitati de acest Heavy Black Friday si procurati-va bilete pentru una dintre cele mai bune trupe americane de metal ale momentului: Iced Earth.

*******

ICED EARTH se intoarce in Romania in 28 ianuarie 2014, pentru un nou show ce va avea loc la The Silver Church Club din Bucuresti. In deschidere vor evolua alte doua formatii: Warbringer (Thrash Metal – SUA) si Elm Street (Heavy Metal – Australia).

Evenimentul este organizat de Promusic Events si Maximum Rock Magazin (Producator Nelu Brindusan).

S-au pus in vanzare (initial) un numar de 400 bilete, dintre care 50 de bucati la pretul promotional de 65 lei. Acestea au fost epuizate in numai doua saptamani, fapt pentru care organizatorii au decis suplimentarea lor cu inca 50 de bucati.

Reamintim ca achizitionand un bilet la pretul promotional de 65 lei poti castiga noul album al formatiei Iced Earth intitulat „Plagues Of Babylon”, material ce va fi lansat pe 7 ianuarie 2014. Amanunte AICI. 

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro), la urmatoarele preturi:

65 lei – primele 100 de bucati ( concurs pentru 3 CD-uri Iced Earth)
OFERTA: 50 lei – DOAR PE 29 NOIEMBRIE cu ocazia BLACK FRIDAY, intre orele 10 – 21.
75 lei – urmatoarele bilete achizitionate pana la data de 27.01.2014
85 lei – biletele achizitionate in ziua concertului 28.01.2014

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top