Concerte Jazz & Altele

One Billion Rising – Sevenpots Brasov

In urma campaniei “Traieste liber! Exprima-te creativ!” desfasurata pe mediile on-line de catre Asociatia Rockabilly Romania, in perioada 2-6 februarie 2013, prin care militam impotriva misoginismului din Romania, gandurile de a continua ce am inceput atunci se concretizeaza mai departe in proiectul de amploare mondiala ONE BILLION RISING ce promoveaza oprirea violentei impotriva femeilor.
Sub indrumarea colegelor noastre de la Bucuresti, Iulia Dibu, Andreea Molocea si Iulia Sima, reprezentantele Asociatiei Rockabilly Romania: Denis Serban, Ioana Johana, Ana-Maria Bistricianu, Ramona Precup, Alexandra Tincu, Raluca Manoliu si Ana-Maria Oana, impreuna cu Scoala de Dansuri Hot-Moves din Brasov (clasa rockabilly) ne-am hotarat sa ne unim fortele si sa dansam pentru noi, la fel cum va face pe 14 februarie 2012 peste 1 miliard de femei din intreaga lume.

Pentru fiecare poveste auzita sau traita privind violenta asupra femeilor, pe 14 februarie ne unim, ne ridicam, dansam si cerem ca acest lucru sa se opreasca!

Peste 177 de state participa la acest proiect, peste 13.000 de organizatii s-au implicat in sprijinul acestei idei.
Romania, fosta tara a blocului comunist a cunoscut si resimte in continuare o lunga istorie a abuzurilor pe care femeia le-a indurat si le indura, abuzuri fizice si psihice, pentru care statul nu a intervenit, mai mult decat atat a fost partas direct la violenta indreptata lor.

Locatia unde se va desfasura evenimentul: Seven Pots – Str. Mihail Sadoveanu nr.1, Brasov.
Ora de incepere: 20:00
Intrarea libera!

Sursa: http://www.rockabilly.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top