Festivaluri

O NOUA CONFIRMARE LA ROCKSTADT EXTREME FEST: COMBICHRIST!

Inceputul lui februarie vine cu o noua confirmare la Rockstadt Extreme Fest. Grupul american COMBICHRIST se intoarce in Romania, de aceasta data pe scena festivalului de la Rasnov.

Din totalul din cele peste 30 de formatii confirmate pana in acest moment, va reamintim trupele deja anuntate in comunicatele precedente: AT THE GATES (Suedia), MOONSPELL (Portugalia), ENSIFERUM (Finlanda), KATAKLYSM (Canada), CARNIFEX (SUA), TAAKE (Norvegia), CATTLE DECAPITATION (SUA), WHITE WALLS (Romania), KRISIUN (Brazilia), BE’LAKOR (Australia), SUICIDAL ANGELS (Grecia), VULTURE INDUSTRIES (Norvegia), DIRTY SHIRT (Romania), DOWNFALL OF GAIA (Germania), HARAKIRI FOR THE SKY (Austria), JINJER (Ucraina), MINDTHREAT (Grecia), FLESHWORLD (Polonia), TACIT FURY (Rusia), CARONTE (Italia), ABIGAIL (Romania), THE THIRTEENTH SUN (Romania), TIARRA (Romania), HOLY MOTORS (Romania), TRANSCEATLA (Romania), PINHOLES (Romania), SCARS OF A STORY (Romania), CLITGORE (Romania), CRIMENA (Romania).

Totodata, va reamintim ca au ramas mai putin de doua saptamani pentru a procura un abonament la pretul de presale (pret valabil pana pe data de 15 februarie) de 130 de lei.

La fel ca si in 2014, Rockstadt Extreme Fest isi va intampina publicul cu peste 40 de formatii de talie internationala pe parcursul a patru zile de festival, spectatorii avand acces in continuare la o lista completa de activitati menite sa ofere una din cele mai friendly si complete experiente open air din Romania. Spre vanzare exista doar abonamente ce asigura accesul pe parcursul celor patru zile ale festivalului.

Astfel, organizatorii subliniaza faptul ca nu exista nici de aceasta data bilete disponibile pentru o singura zi, decizia avand ca motivatie dorinta de a oferi un line-up cat mai mare, la un pret cat mai accesibil. Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 sunt deja disponibile in reteaua nationala !

Pretul abonamentelor este urmatorul:

• 12 octombrie – 15 februarie – 130 lei
• 16 februarie – 12 iulie – 160 lei
• 13 iulie si pe durata festivalului – 200 lei
• Categoria VIP BACKSTAGE – 300 lei – meet and greet cu artistii

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 pot fi achizitionate online de pe:

• eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);

• myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;

• bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

Originari din Norvegia si apoi relocati in America, COMBICHRIST este la ora actuala liderul scenei industrial/EBM, a ritmurilor agresive si a sonoritatilor hard electronica. Astfel, nu e de mirare ca trupa a fost aleasa personal de RAMMSTEIN ca invitati speciali in turneul din 2011.

Lansati in 2003, Combichrist au la activ sapte materiale full-length, imbinand sonoritatile industriale, aggortech sau EBM intr-un concept live ce va fi prezentat in formula completa. In ultimii ani, grupul a fost prezent la cele mai importante festivale de profil din lume (Brutal Assault, Wacken sau Summer Breeze).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top