Concerte Rock

O noua categorie de bilete pentru concertul The Animals and Friends si The Troggs

Începand cu 4 februarie va fi disponibilă o nouă categorie de bilete pentru concertul legendarelor formaţii The TROGGS şi The Animals & Friends în Hard Rock Cafe, pe 26 februarie 2013, în cadrul turneului Gratest Hits Tour.Datorită cererilor venite din partea publicului mai tanar, în calitate de organizatori am decis să încurajăm prezenţa acestui public la concerte.Prin urmare vom pune la vanzare pentru acest concert o categorie de bilete specială pentru studenţi şi liceeni. Preţul biletelor la această categorie va fi de 40 Ron, iar numărul acestora va fi limitat. Aceste bilete vor fi disponibile pentru achiziţionare numai pe baza carnetului de student sau elev, şi numai direct de la organizator. Biletele din această categorie se pot rezerva la marketing @rockevents.ro şi achiziţiona de la sediul firmei. În cazul persoanelor sub 16 ani este obligatorie prezenţa unui adult insoţitor la concert.

Reamintim că The TROGGS şi The Animals & Friends vin împreună pe aceeaşi scenă la Bucureşti, pe 26 februarie 2013, în cadrul turneului Gratest Hits Tour.

Pe 26 februarie 2013, de la ora 21:00, legendarele trupe britanice The Animals & The Troggs, vor susţine un concert extraordinar  în Hard Rock Cafe.
Biletele sunt disponibile la preţul de 75 Ron în picioare,sau 100 Ron loc la masă.
Biletele pot fi achiziționate prin intermediul iabilet.ro, metalhead.ro, bestmusic.ro, rezervariclub.ro ,direct de la club sau prin rezervare la marketing@rockevents.ro.
Un eveniment susţinut de Rock Events Production Ltd.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top