Festivaluri

O invitatie sincera…

Iata ca am ajuns si la finalul campaniei de promovare DBE 5. Au fost luni abundente in informatii, in detalii, credem noi de interes pentru cat mai multi.

In cateva zile vor ajunge la Alba Iulia o multime de muzicieni din intreaga Europa, care se vor stradui sa ne incante cu obsesiile lor pe portativ, de la cele nostalgice si melancolice pana la cele agresive sau chiar extreme… Unii dintre ei la prima reprezentatie live, altii la prima in Romania… vom avea expozitie de pictura, de fotografie, proiectii de filme, auditii de albume in premiera (DALE COOPER QUARTET in noaptea de 14), vom avea debutante care vor incerca sa surprinda, in direct, prin crochiuri si alte exprimari artistice atmosfera DBE… pe de alta parte, vom avea mancaruri traditionale, slow food, la ceaun, placinta pe lespede (Alpina Imbiss ne va surprinde cu reteta „Moteasca”), prajituri raw vegan, fructe, diverse racoritoare cu mai multe sau mai putine grade… vom savura o cafea si un ceai relaxant in fiecare dimineata… ne vom bucura de un foc de tabara ca un ritual de bun venit, vom vibra sau chiar dansa pe muzici alese cu grija in noapte… vom sta la povesti in tihna, fie ca va fi zi sau amurg prelungit, fara limitari sau restrictii, doar cu respect si voie buna… vom testa noua tiroliana, panoul de catarat dar si alte „echilibristici” poznase, mai ales ca prietenul nostru Flavius va reveni printre noi cu ale lui accesorii ciudate. Vom avea chiar si o excursie la Rosia Montana, o locatie despre care se tot vorbeste mult, dar pe care va fi prezentata fara implicatiile si interpretarile cotidiene.

Am onorat pana acum toate solicitarile de campare, la fel si cele de cazare la hotelurile care au aratat deschidere pentru noi. Am notat si rezervarile de abonamente, ii asteptam cu drag si pe cei ce vor sta doar o seara sau doua din cele 4. Oricine va putea fotografia sau filma cat doreste, ca de fiecare data cand este vorba de un eveniment DonisArt.

Avem in acest an o gama mult mai extinsa in suveniruri DBE, in cantitati limitate, dar suficiente pentru cei interesati. Trupele vor veni si ele cu merchandise din belsug… vor exista si produse hand made si ne vom lasa surprinsi de ravase si accesorii oferite liber de cei ce vor dori sa ofere bucurie…

Gazdele noastre de la RYMA se vor stradui ca toate sa functioneze armonios, prietenii nostri nelipsiti BlackHawk Security vor fi iarasi printre noi, la fel de prompti, politicosi si discreti.

Noi, echipa DBE, suntem si in acest an intr-un numar limitat, multi dintre noi fiind la prima experienta de acest fel, insa dornici sa fim acolo unde va fi nevoie de noi… nu suntem profesionisti, nu ne numim organizatori, ci doar voluntari carora ne place sa punem umarul neconditionat pentru ca DBE sa-si mentina acea aura atipica, inovativa, dar plina de normalitate si naturalete. De aceea ne-am bucura sa reusim sa fim la inaltime, bazandu-ne si pe rabdarea/intelegerea voastra.

Nu ne dorim lucruri marete, nu ne dorim catalogari sau comparatii, indraznim sa credem doar ca putem sa facem din cele 4 zile si nopti o frumoasa rupere de cotidian, un moment in timp, de care sa ne amintim cu drag de cate ori vom pronunta DBE.

Stim ca si-ar fi dorit si alti prieteni sa fie peste cateva zile in spatiile RYMA dar, din diferite motive, nu vor fi langa noi. Insa stim ca ei vor inchina un pahar de orice, acolo unde vor fi ei, pentru ca noua intalnire DBE sa decurga armonios aici! De aceea noi ii salutam acum si le multumim pentru sustinerea lor. Sigur ne vom revedea!

Rostirea noastra se incheie aici. Vrem sa credem ca vom avea parte de vreme buna iar transportul aerian/ feroviar/rutier nu va fi un obstacol pentru ca deplasarea noastra sa fie una fara urma de stres. Venim din multe colturi ale Romaniei, dar si ale Europei, pentru o experienta linistita, pentru o poveste ce va urma sa fie povestita si altora, traibila peste doar cateva zile.

DBE continua sa fie un eveniment nonprofit, singura sustinere efectiva fiind participarea voastra, pentru care va multumim anticipat!

Sa ne (re)vedem cu drag!

Cu prietenie,
DBE

 

Sursa: http://www.darkbombasticevening.com

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top