Noutati

Noul album URMA – Lost End Found se lanseaza pe 23 noiembrie la Cinema Patria din Bucuresti

Noul album URMA – Lost End Found se lanseaza pe 23 noiembrie la Cinema Patria din Bucuresti

In data de sambata, 23 noiembrie 2013, incepand cu orele 20.00 URMA va invita la Cinema Patria din Bucuresti, unde va avea loc lansarea oficiala al celui mai nou material discografic , intitulat „LOST END FOUND”, in cadrul unui eveniment prezentat de BestMusic si Sprint Media.

Apreciata si recunoscuta pentru calitatea productiilor sale discografice, URMA revine cu un nou material de studio, ce contine 11 piese, din care putem mentiona „Terminus”  „All Wrong” sau „Cine Iubeste si Lasa„, videoclipurile acestor single-uri depasind deja 1.000.000 de vizualizari pe YouTube.

Informatii despre Bilete

Biletele pentru concertul de lansare URMA – Lost End Found pot fi gasite online pe www.iabilet.ro, www.bestmusic.ro si in retelele Myticket, Eventim si Biletoo la urmatoarele categorii si preturi:

  • Premium (in numar limitat) – 70 de lei pana in ziua concertului si 100 de lei la intrare
  • Acces Normal50 de lei pana in ziua concertului si 80 de lei la intrare

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home – platesti cu cardul online sau cu PayPal), cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).

Despre Lost End Found

Noul album a fost inregistrat in studiourile ISV , avându-l ca inginer de sunet pe Alexandru Redes, absolvent Alchemea College of Audio Engineering.

http://www.youtube.com/watch?v=MQqj0MwWwQ4

Masteringul a fost realizat in Anglia de catre Neil Pickles, Director and Lecturer at Alchemea College of Audio Engineering, care a colaborat pe parcursul carierei sale cu artişti precum Groove Armada, Fun Lovin’ Criminals, Basement Jaxx sau A Perfect Circle.

Construit integral sub deviza „fara compromisuri”, pe durata a ultimilor patru ani, noul material discografic va fi oferit publicului intr-un format de exceptie, respectiv un jurnal fotografic de 120 de pagini ce ofera imagini inedite surprinse de fotograful formatiei, Radu Dumitrescu, care a insotit pas cu pas grupul de muzicieni pe parcursul calatoriei muzicale intitulate „LOST END FOUND”.

Avand ca baza de selectie mai mult de 50.000 de fotografii, efectuate in cadrul repetitiilor, sedintelor de studio, concertelor memorabile din Silver Church, Ateneu sau Sala Palatului si a concertelor din strainatate sustinute in Budapesta, Freiburg, Londra, Paris sau Berlin, artwork-ul noului material este semnat de Cristian Ioan Gutau, responsabil de altfel pentru grafica intregii discografii URMA.

Produs de Mani Gutau / Catapulta Records, in parteneriat cu Fundatia Pro Patrimonio si Ordinul Arhitectilor din Romania, noul album atrage atentia asupra unor monumente de patrimoniu ce necesita interventie imediata, privind reabilitarea si restaurarea lor.

Urme arhitecturale pierdute ce trebuiesc protejate si pretuite cu responsabilitate si consideratie.

Folosind exemple pozitive precum Casa Mincu / Bucuresti sau Uzinele de Apa / Suceava, unde un grup de arhitecti voluntari, dedicati si entuziasti au reusit cu eforturi constructive sa salveze si sa redea comunitatii monumente de patrimoniu inestimabile, noul album atrage atentia asupra unor urme arhitecturale de poveste, din care putem mentiona Palatul Cantacuzino, Sinagoga din Timisoara sau Cazinoul Constanta, care necesita o reabilitare si restaurare imediata, pentru a nu deveni urme pierdute iremediabil, precum Hala Matache sau Moara lui Assan.

Mai multe detalii despre acest inedit parteneriat, despre intentiile noului album discografic si modul sau unic de prezentare, vor fi dezvaluite in cadrul concertului de lansare sustinut la Cinema Patria in data de 23 noiembrie de la ora 20:00.

Incepand cu data de 24 noiembrie albumul Lost End Found va fi disponibil si in format digital, fiind distribuit international in cadrul celor mai cunoscute magazine digitale, din care mentionam  iTunes, Google Play, Amazon, Deezer sau Spotify.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top