Noutati

NOI CONFIRMARI DE ARTISTI ROMANI LA B'ESFEST SUMMER CAMP!

Lista trupelor romanesti ce vor urca pe scena B’ESTFEST Summer Camp in acest an se inchide cu Yuffa&Hardcore, NotSoCommonDJ, Popa Sapka, Loungerie II, Snow&Amon, DJ Undoo& Jay, Monarchy si Bass Turbat. Acestia se adauga numelor deja confirmate pentru editia din acest an: Avatar, L.O.S.T., Taine, Toulouse Lautrec, Flou Rege, Manki’n’Stieb, Antract, Hot Casandra, Subcarpati, Selectro, The MOOoD, Changing Skins, Electric Fence, Blue Nipple Boy, Les Elephants Bizarres, Negura Bunget, Tapinarii, Goodbye to Gravity si Bucovina, Grimus, Dekadens si Antarctica.

Prezentata de Ciuc Premium si Coca-Cola si sustinuta de Vodafone, editia din acest an a festivalului va avea loc in perioada 6-8 iulie, in cadrul B’ESTFEST Park din Tunari. Printre artistii anuntati deja pe afisul festivalului se numara PULP, GARBAGE, ROYKSOPP, CARO EMERALD, MODESTEP, SELAH SUE, BOOKA SHADE, MILOW, SKINDRED, DOPE D.O.D., TROLLEY SNATCHA, ANDY C, KREATOR, MESHUGGAH, sau MOONSPELL.

Anul acesta artistii romani ce vor urca pe scenele festivalului B’ESTFEST SUMMER CAMP au fost alesi cu ajutorul aplicatiei de Facebook, „Voteaza-ti artistul”, fanii putand astfel sa voteze si sa sustina trupele romanesti preferate. Lista acestora se incheie azi cu Yuffa& Hardcore, NotSoCommonDJ, Popa Sapka, Loungerie II, Snow si Amon, DJ Undoo& Jay, Monarchy si Bass Turbat.

Yuffa& Hardcore

Cu o experienta de mai bine de 6 ani in spatele scenei, cei doi frati din spatele proiectului Yuffa& Hardcore reprezinta, fara doar si poate, unii dintre principalii actori ai scenei drum’n’bass din Romania. Consecventa, pasiunea si energia caracteristice prestatiilor live au facut ca in scurt timp cei doi sa ajunga printre cei mai apreciati DJ din tara, impartind de-a lungul timpului scena cu artisti precum Chase and Status, Shy Fx, JFB , Black sun Empire, Logistics, Audio, Dub Fx, Suie Paparude, Travka etc.

NotSoCommoDJ

Pentru George, adica NotSoCommoDJ, muzica este mai mult decat o pasiune. Este un stil de viata pe care si-l cultiva atent. Influentele pe care nu ai cum sa nu le simti in stilul sau sunt dintre cele mai diverse; de la Prodigy, pana la The Cure, de la Kraftwerk, pana la James Zabiela, de la Pink Floyd, la Radiohead, de la New Order si Joy Division, la Chemical Brothers si Moderat. Lista este atat de vasta si imposibil de epuizat ceea ce intareste afirmatia ca, pentru a fi un dj cu adevarat bun, pe langa tehnica, trebuie sa ai o cultura muzicala de invidiat, o lectie pe care NotSoCommonDj si-a insusit-o pe deplin. Varietatea de stiluri pe care le abordeaza in seturile sale nu face altceva decat sa il confirme ca un DJ versatil, capabil sa mixeze booty and funky breaks, dar si electro si industrial, trecand prin alternative indie, dubstep si ajungand pana la house si techno. Pana in prezent NotSoCommoDJ si-a trecut in palmares 2 nominalizari la premiile Nights.

Popa Sapka

Fondata in primavara anului 2009, Popa Sapka a devenit rapid una din cele mai iubite trupe din vestul Romaniei. Au pornit la drum destul de repede pentru a cuceri inimile, sufletele si urechile iubitorilor de muzica. Muzica trupei, puternic influentata de melodii si ritmuri balcanice, este un amestec de ska, pop, punk, gipsy, reggae, folk si nu in ultimul rand, de muzica traditionala din „mama Rusia”. Ei au numit acest amestec de muzica „Balkan Pop-Ska”. Versurile lor sunt un amestec de engleza, rusa, romana si limbi gagauziene.

Loungerie II

Loungerie II a aparut intr-o prima formula la sfarsitul anului 2008, muzica fiind un rezultat al tendintei lor firesti de a aluneca spre ritmuri si acorduri jazzy. Piesele Loungerie II nu poarta insa greutatea jazz-ului classic, dar ii pasesc pe urme prin starea de spirit pe care o transmit.

Snow si Amon

Snow este unul dintre cei mai cunoscuti DJ romani, debutand in anul 1998 cand scena drum’n’bass din Romania era aproape inexistenta. De-a lungul vremii, Snow a fost invitat sa mixeze la cele mai cautate party-uri din tara noastra, ajungand astfel sa imparta scena cu artisti ca Pendulum, Chase & Status, Noisia, Friction, Sub Focus sau Black Sun Empire. In cei aproximativ 7 ani de activitate, Amon nu a fost atasat niciunui gen anume, dar a fost in totalitate atasat muzicii. De aceea, coordonatele seturilor sale se schimba in functie de party, de locatie sau stare, trecand in revista genuri precum drum and bass, nu-jazz, nu-disco, dubstep sau indie-dance. A mixat pe aceeasi scena cu DJ Marky, Foreign Beggars, Wilkinson, DJ Vadim, Chinese Man, Andy Fletcher, Kormac, Matrix, Noisia si Bailey dar si impreuna cu artisti locali precum Bully, Snow, Phlo sau Dropdread.

DJ Undoo & Jay

Pentru DJ Undoo, pickup-ul este instrumentul muzical preferat cu ajutorul caruia poate manipula sunetele de pe disc in asa fel incat sa dea nastere unor noi compozitii ritmice si muzicale, sau poate modifica si transpune piese deja existente intr-o forma complet noua. In 2011 a participat la campionatul mondial de Dj (DMC Online), unde a obtinut 19 puncte de la juriul alcatuit din fosti campioni DMC si locul 1 la votul publicului. In acelasi an a lansat pe site-ul oficial www.djundoo.ro albumul „Ain’t Fast Food Music” ce aduce nou un sound nou si variat, bucurandu-se de colaborari cu „adevarati poeti ai strazii” dupa cum DJ Undoo ii descrie pe Carbon, Catalin (Coma), Butch sau K-Gula. La B’ESTFEST Summer Camp 2012 DJ Undoo il va avea alaturi pe Jay in postura de MC si instrumentist, acesta fiind cunoscut pentru utilizarea instrumentelor neconventionale de percutie.

Monarchy

Monarchy este o trupa de progressive metal din Bucuresti, infiintata la inceputul anilor ’90, dar revitalizata in 2009. De atunci a sustinut numeroase concerte in tara, castigand aprecierea presei de specialitate. Publicul a devenit un fan al concertelor live pline de energie si trupa a dezvoltat astfel un fan base puternic nu doar în Romania, ci si in tarile vecine. Stilul unic Monarchy include influente de la heavy metal, hard rock, thrash si chiar power metal, intr-o combinatie inteligenta si proaspata, cu versuri puternice si personale.

Bass Turbat

Lansat relativ recent, proiectul Bass Turbat – ce ii are in componenta pe Gojira, Unlocka, Sharky si MC Motion Monument – este extrem de apreciat de fanii dubstep-ului din Romania fiind prezent la cele mai importante party-uri ale acestui gen muzical.

Biletele pentru editia din acest an B’ESTFEST Summer Camp sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, pe www.myticket.ro si in retelele afiliate, la pretul de 125 de lei pentru o zi si 265 de lei pentru trei zile, 15 lei fiind valoarea voucherului de camping. Tinerii de pana in 26 de ani beneficiaza de 50% discount din pretul biletului daca vin in „gasca” de 5 persoane, iar copiii mai mici de 12 ani au acces gratuit in prezenta unui adult. Detalii suplimentare despre festival sunt disponibile pe www.bestfest.ro si pe pagina de facebook a evenimentului: www.facebook.com/Bestfest.Romania.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top