Concerte Jazz & Altele

Nights Fall Solo – Concert AG Weinberger

Va asteptam cu drag, marti 17 septembrie ora 20:30, la Serendipity, pentru un nou concert AG Weinberger.
Nights Fall Solo reprezinta continuarea fireasca a proiectului estival sustinut de AG Weinberger, proiect ce reprezinta o noua oferta conceptuala pe piata muzicala din Romania.
Nights Fall Solo este o instalatie sonora, cu propria sa poveste de fiecare data alta si reprezinta o premiera atat pentru artist cat si pentru public, oferind un recital sustinut in exclusivitate de catre AG Weinberger. El te invita in antecamera celui mai intim loc al sufletului sǎu unde vei putea atinge textura fireasca a miezului existentei sale.
Piesele sunt doar o scuza care declaseaza magia, fiind contemporanul unei alte etape artistice din cariera lui AG Weinberger.
Daca doriti sa va mai bucurati de serile placute ale toamnei tarzii, nu pierdeti ocazia de a-l vedea si de a-l asculta pe AG Weinberger probabil in ultimul concert sustinut in aer liber, pe terasa Ceainariei Serendipity. De fiecare data aveti ocazia de a asculta piese noi, recreate de artist in maniera sa personala si inconfundabila.

***

Rezervarile se fac pe adresa events@serendipity-tea.ro cu rugamintea de a include un numar de telefon la care puteti fi contactati.

Din consideratie pentru artist, rugam ca rezervarile sa inceapa cu minim 30 de minute inainte de inceperea recitalului, pentru a avea timp sa comandati si sa va servim ceaiuri, cafele si bunatati ale ceainariei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top