Noutati

New Generation Rock de la Whisperblast!

Reunit in 2013 si alcatuit din patru membri, Whisperblast se straduieste sa creeze muzica rock a generatiei noi.

Trupa sa format in Cluj, in anul 2009, a fost precedata de mai multe proiecte musicale, forma finala fiind trupa Whisperblast.
Stilul trupei sa schimbat putin in cativa ani, dar bazele se gasesc in metal modern. Trupele care au avut o infuenta mai puternica asupra trupei sunt Metallica, In Flames, System of Down si pentru infuentele de muzica electronica sunt responsabili trupe precum Pendulum, Prodigy si Shpongle.
In perioada initiala, trupa a fost un element important in viata tinerilor din Cluj, iar mai tarziu a participat si la evenimente mai semnificative, precum Peninsula, Local Heroes.  Langa concertele de success, trupa a participat la Concursul International Local Heroes, ajungand pe podium la etapa nationala a concursului.

Precedat de o pauza mai lunga, sfarsitul anului 2012 a adus schimbari radicale, iar in 2013 Whisperblast, renascuta, inca odata isi asteapta fanii vechi si noi. In 2013 trupa a lansat trei piese noi, ai carui target sunt iubitorii stilului rock modern dar ii au in cursor si pe iubitorii de muzica electronica. Piesele sunt inspirate de doua ramure muzicale, rockul modern si muzica electronica, si audienta tinta sunt oamenii care se pot distra la concerte fara a fi limitati la un anumit stil de muzica. In momentul de fata, pot fi ascultate numai doua dintre cele trei piese lansate in 2013, pentru ca trupa planuieste sa lanseze un videoclip cu a treia piesa. Gasiti cele doua piese cu videoclip cu versuri si puteti urmari trupa folosind linkurile de mai jos.
Pagina oficiala Facebook

Canalul oficial Youtube

Twitter oficial : https://twitter.com/Whisperblast

Linkuri la piese: Crawl Under My Skin

So Cold

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top