Concerte Rock

Negură Bunget recital in cadrul renumitului festival Wave Gotik Treffen

Negură Bunget are placerea de a anunta ca va sustine un recital in cadrul renumitului festival Wave Gotik Treffen ce va avea loc intre 17-20 mai in Leipzig, Germania. Alaturi de Negură Bunget va mai urca pe scena festivalului si proiectul Din Brad, acestea fiind primele trupe romanesti participante in cei peste 20 de ani de existenta ai festivalului.

Pana in acest moment line-upul din acest an contine 112 nume, printre care Ulver (show exclusiv cu orchestra), LacrimosaCrematoryKorpiklaaniEnsiferumThe Vision BleakVNV NationSuicide Commando si multi altii. (www.wave-gotik-treffen.de/english/bands.php).

Wave Gotk Treffen se defasoara in fiecare an in diverse locatii din oras, cea mai importanta fiind halele AGRA, cu o capacitate de 10.000 de persoane, in care are loc altaturi de festival cel mai mare targ goth din lume.Pe langa concerte festivalul mai organizeaza targuri medievale, evenimente Gothic Romance, premiere de film si DVD, evenimente literare, fetish, degustari de absinth si party-uri cu DJ goth renumiti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top