Festivaluri

Moonspell, prima formatie confirmata la Maximum Rock Festival 2016

MAXIMUM ROCK FESTIVAL revine in 2016 cu o noua editie in perioada 14-15 octombrie la Arenele Romane din Bucuresti (cort incalzit).
Evenimentul se afla la cea de-a sasea editie si se contureaza a fi un spectacol cu traditie, care aduce mereu in Romania cele mai relevante si in voga nume ale scenei rock/metal internationale.

Dupa ce Epica, Annihilator, SepticFlesh, Sirenia, Skalmold si alte formatii au evoluat in editia festivalului din 2015, anul acesta sunt pregatite alte formatii de care suntem absolut siguri ca publicul amator de sonoritati metal va fi extreme de incantat.
Primul nume anuntat pentru editia 2016 a festivalului este MOONSPELL (Portugalia).

Moonspell şi România – o poveste de dragoste… De câte ori au cântat în ţara noastră, la Timişoara, Bucureşti, Cluj sau Râşnov, membrii grupului portughez au rezonat minunat cu un public care i-a primit cu braţele deschise. Înfiinţată în 1993, trupa Moonspell a marcat încă de la început scena metalului extrem prin îmbinarea de agresivitate şi melodii care îmbrăcau într-o mantie sonoră versurile gotice decadente. Dar aceşti muzicieni nu s-au mulţumit să trăiască din gloria primelor albume, „Wolfheart” şi „Irreligious”, ci s-au reinventat permanent. De data aceasta, Fernando Ribeiro şi compania aduc în premieră în România piese de pe ultimele două albume, „Alpha Noir” şi „Extinct”, foarte bine primite de public şi de presa de specialitate. Evident, nu vor lipsi nici cântecele clasice, astfel încât recitalul de la festivalul Maximum Rock promite o nouă seară de neuitat la lumina… lunii sonore.

Pentru fanii Moonspell si nu numai, prelungim oferta biletelor promotionale (89 lei), cu inca 50 de bucati.
Dupa epuizarea acestora urmatoarele bilete (300 bucati) pot fi achizitionate la pretul de 99 Ron.
De mentionat faptul ca, pentru confortul spectatorilor, se vor pune in vanzare doar 1200 de bilete!

S-au pus in vanzare zi 50 tickete VIP, (valabile pentru meet & greet la ambele zile de festival) la pretul de 179 Ron

Atat biletele cat si ticketele VIP sun disponibile la www.AmBilet.ro
Ticketul VIP este valabil doar impreuna cu un bilet de eveniment valid.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top