Concerte Rock

Monarchy incepe turneul “Feeding the Beast Tour” la Alba Iulia

Primul concert din seria celor care promoveaza albumul “Feeding the Beast” al rockerilor bucuresteni Monarchy are loc la Alba Iulia pe 28 septembrie, in spatiile R.Y.M.A.  Monarchy canta pentru prima oara in orasul Marii Uniri in cadrul Feeding the Beast Tour.
 

Trupa de progressive metal Monarchy a fost infiintata la inceputul anilor ’90, dar reactivata in 2009. De atunci, a sustinut numeroase concerte si a castigat aprecierea presei de specialitate, fiind clasificata drept energy metal. Publicul a devenit un fan al concertelor live pline de energie si trupa a dezvoltat astfel un fan base puternic nu doar in Romania, ci si in tarile vecine.

Stilul unic Monarchy include influente de la heavy metal, hard rock, thrash si chiar power metal, intr-o combinatie inteligenta si proaspata, cu versuri puternice si personale.

Monarchy au lansat albumul Feeding the Beast in acesta primavara, iar discul a primit recenzii bune atat in presa locala, cat si internationala, reviste de top din Germania apreciind stilul fresh al trupei.

Power Metal (DE) a apreciat structura pieselor, dar si albumul per ansamblul sau, acesta fiind considerat interesant din punct de vedere muzical si competitiv din punct de vedere al calitatii. Piese ca Earthquake si Feeding the Beast sunt considerate obsedante, in timp ce trackuri precum Soul Capture acopera suveran zona baladelor.

Monarchy au bifat vara aceasta inca doua evenimente importante: au cantat la B’Estfest Summer Camp pe aceeasi scena cu Meshuggah si au pregatit atmosfera pentru ARTmania Festival, intr-un warm up party in Hard Rock Café Bucuresti. Mai mult, bucurestenii au fost headlineri la unul dintre festivalurile importante din Bulgaria – Berkstock, unde au atras atentia promoterilor locali si si-au consolidat fan base-ul deja existent de celalalta parte a Dunarii.

La sfarsitul saptamanii trecute Monarchy au fost prezenti la Posada Rock Festival, unde au cantat alaturi de Ava Inferi si Celelalte Cuvinte, intr-un show apreciat de presa prezenta la eveniment.

 

Urmatoarele concerte din Feeding the Beast Tour sunt:

 

29 septembrie – Cluj Napoca – Irish Music & Pub

12 octombrie – Brasov – Rockstadt

2 noiembrie – Timisoara – Club Daos

3 noiembrie – Arad – Club Flex

Mai multe date urmeaza a fi confirmate in viitorul apropiat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top